Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger462
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_131017} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Fin komposisjon og kontrast, men ellers ikke så mye. Tror kanskje et forsøk med lang lukkertid kunne blitt spennende?

Nico
Grethe B.

Hmm...syns det ble litt grått jeg..Enig i lengre lukkertid.

mvh
gt
Bjørn J.

Dette er tatt i regnvær, derfor er det litt grått. Ikke enig i lengre lukkertid, da blir det bare en hvit suppe. Dette er en varm kilde som ligger på havbunnen på Azorene.
Odd Tore S.

Bra at du ikke valgte hvit suppe, har sett mange andre bilder hvor det liksom ligger et diffust teppe over vannet som helt fjerner dynamikken i det.
Jeg vil vel karakterisere dette som mørk rolig dynamikk. Det er opplagt at her går det for seg lenger ute, men du har valgt et tidspunkt hvor det er ganske rolig inne i bukta.
Fin, men behersket uværsstemning, har ikke noe imot grått og mørkt under disse forholdene.
Vi ble forresten for en stund siden meldt inn i idiotklubben sammen for våre kommentarer til et bilde av et par inne i en papirfabrikk. Det ser jeg på som en ære.
Odd Tore
Bjørn J.

Selvfølgelig en stor ære å få lov til å være med i en såpass eksklusiv klubb, særlig når vi ble meldt inn av en svært oppgående person.bilde nr. 157808
Janne L.

Jeg likte bildet ditt. Det viser en uværsdag. Det er veldigt bahgeligt å sitte her i en god varm stue å betrakte dette. Synest du har fått himmelen godt til. Jeg legger sikkert spesielt godt merke til den akkuratt nå, siden jeg sliter selv med at himmeler på gråværsdager ikke vil jobbe med meg for tiden. Flott bilde.
Janne
Inger Hilde F.

Et bilde helt etter min smak.
Fin komp og passe mørk forgrunn. Ville kanskje hatt enda litt mer dyster himmel.
BRA at du ikke valgte lengre lukkertid. (Det passet bra med konturer på bølgene, da dette ikke er noe søtt solnedgangsbilde.)

mvh Inger Hilde
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu