Varsle Foto.no
Erfaringer
Torstein G.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Nydelig lite retrokamera som faktisk får mye positiv feedback fra andre fotografer som veldig gjerne peker på det og sier hva er det der, ojj så stilig retrokamera.
Det over er jo hyggelig men det er selve brukeropplevelsen som er det mest positive med dette, blenderring, lukkerhjul, Iso dedikert på egen knapp rett ved utløser.
Bildefilene er hyggelig gode og jeg får helt brukbare filer helt opp i ISO3200.
EVF gjør at man ser eksponeringen direkte i søkeren og hvordan over/undereksponering påvirker bildet osv.

Det er superenkelt å holde dette stødig selv med veldig lang lukkertid, det er ikke uvanlig at jeg får skarpe bilder med 1/4.
Jeg bruker dette stort sett hele tiden med EVF. Når jeg slår på kamera så trenger det et par sekunder på å bli klart, har man så tatt et bilde så...vel det er ikke verdens raskeste kamera for å si det slik.
OVF blir bare ikke fristende å bruke og manuell fokus er bare trist. Nå er jeg kanskje bortskjemt siden jeg også har Leica M9P på de to siste påstandene her.

Filmessig så tåler kanskje ikke filene å tøyes og strekkes like hardt som med D800 men det skulle kanskje bare mangle.


Jeg bruker dette kamera en god del til reise og hengerundthalsenpåbyturkamera og somregel gjør jeg det veldig forenklet.
Jeg bruker det i 95% av tiden omtrent som dette.
F2,0-2,8
Iso 200 dag,800 kveld.
Lukkertid Auto og thats it !

Erfaringen er på ca 5000 bilder over 6mnd. Ser ikke for meg at jeg kommer til å selge dette før det er verdiløst av slitasje
Jeg kan ikke se så veldig mange konkurrenter til akkurat dette kamera på markedet, her får man Cropsensor og god optikk, nydelig design og brukeropplevelsen er topp.
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu