Varsle Foto.no
Erfaringer
Pål-André M.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Dette er modellen som kom våren 2013 i Sportserien. Drømmen var en Canon 300mm 2.8, men prisen på dette har gjort at jeg har vegret meg......
Sigma'n er på papiret perfekt for mitt bruk til fotball/sportsbilder: Zoomområde, blender 2.8, god byggekvalitet, skarphet i forhold til pris, kompatibel med USB-dock.........
men........det første jeg merket når jeg begynte å bruke objektivet var hastigheten på autofokus, i forhold til Canon 70-200mm F2.8II var det som sirup. Det er mange muligheter for å tilpasse Sigma'n gjennom programvaren Sigma Optimization Pro, men føler ikke at objektivet riktig "henger med" fremdeles. I tillegg er autofokus inkonsekvent......testet dette opp mot et stillestående motiv med god kontrast. Der Sigma'n var litt foran, litt bak og innimellom rett på, var Canon 70-200 II bang i fokus gjennomgående i hele zoomområdet med fantastisk hastighet. Føler det blir et enda klarere skille mellom disse objektivene når det er snakk om følgefokus.

Objektivet er brukt på Canon EOS 1D Mark IV
......objektivet blir desverre returnert til butikk, selvom prisen er nesten det halve av Canon 300mm så hjelper det lite når autofokusen ikke henger med i svingene, og det er virkelig synd....for dette hadde vært det ultimate sportsobjektiv.
Byggekvalitet og optikk skal Sigma få skryt for......
Arild Haug K.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Knall objektiv. Raskt,presist og enkelt å bruke. Enkelt å zoome frem og tilbake, fin vekt ( 2,6 kg) til å bruke med å uten stativ. Stativ feste ringen kan demonteres for de som syntes denne blir i veien når mann skal zoome.
Mitt nye favorit objektiv.
det eneste må være at foto bagen min blir litt liten,men det er på vei til å ordne seg med en ny,større utgave
Dekker et ommeråde jeg har savnet. Lys sterkt og fint. knall objektiv fra sigma, robust og godt bygget.
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu