Varsle Foto.no
Erfaringer
Carsten Wolfgang L.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Veldig bra Objektiv, brukte den til naturbilder ved kysten rett etter stormen.
6- 7 meter bølger som slo in mot land. Lyssterkt objektiv med bra AF Zoom.
Tåler ganske mye men man må passe på at man ikke få alt for mye vann på den er ikke vanntett. Må bruke transparent Brøpose så gå det bra også i regn og saltvannsprøyt. Fikk fantastiske bilder er kjempe fornøyt med dette opjektivet.
Sigma 70-200mm F2.8 EX DG APO Macro II HSM er mye opjektiv for penger og kann anbefales for shooting i naturen, hvis man passer på at den ikke bli alt for våt.
Stein Erik G.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Topp objektiv. Litt treg autofokus, spesielt i svakt lys
Overeksponerer med Sony digetalkamera på autofunksjoner
Martin A.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Et godt og solid objektiv som er veldig hendig. veldig praktisk til makro fotografering siden den manuelle fokusen er enkel, rask og presis og bruke. Dreibart stativduppeditt gjør fotograferingen til en glede når man har stativ, og den kan også settes oppå flate spontane gjenstander som gjerder o.l. Stor blender åpner også for gode portrettmuligheter!
En smule treg fokusmotor. Objektivet er ikke skarpt ned på f/2.8 desverre, noe jeg nå ser ettersom jeg har oppgradert til mer avansert systemkamera enn før. Bookeh er ikke så pen som konkurrentene.
Et veldig godt objektiv egnet mest for makro, og portrettfotografering. Litt treg fokusmotor for sportsfotografering, men ellers helt grei. Ikke skarp ned på de laveste blendertallene
En raskere fokusmotor og skarphet ned på lave blendertall ville toppet pris/ytelse karakteren.
Mathias I.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Skarphet:8/10
AF-hurtighet:9/10
AF-lyd:10/10
Litt tungt til tider :D

bra til alt som er :)
KONGE, et MÅ HA for alle sportsfoto :D
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu