Varsle Foto.no
Erfaringer
Geir H.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Raskt og skarpt
Høy ISO :-)
Liker i knappen for fokus - tungvint
Kjempefornøyd - og investert i 2 stk
Verdt alt
karin s.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
En skikkelig råtass,maskingevær og med en bildekvalitet som er unik.synes fokusknappen er helt suveren,raskt og nyttig plassering. Huset krever selvsagt god opptikk,men det gjør alle kamera hvis du vil ha maksimalt ut av bildene, føler jeg får veldig mye igjen her,men oppdager nye ting hver dag,og prøver å få alt implisert i fingrene, en nytelse å bruke,
Foreløpig ingen,vekten må man leve med ,med det som er lagt inn i et slikt kamera.
En fryd å jobbe med,og det at man er helt totalt sikker på at bildene sitter,ingen bekymringer, lynrask og sikker fokus, rene klare filer, Lite støy. Som alltid på nikon.







alt i alt,et suverent kamera, gikk fra d3s, så her var det bare å finne det nye, og det poppet opp etterhvert, men når det er sagt, er det veldig lite som skiller d4 fra d3s, jpeg filene er nok litt bedre på både høy og lav iso,men det er så lite at jeg vil påstå d3s fortsatt er et kjempekamera for den jevne fotografen som ønsker et kamera han eller hun kan stole på og ha like stor fornøyelse av i mange år fremover.
prisen er høy, og jeg hadde nok ventet en stund med oppgradering hadde jeg hatt muligheten til å teste d4 før kjøp, men med så mye hemmelighetskremmeri før lansering og etter og ,ble det likevel d4! Har ikke angret en deg,men kunne Hatt d3s lenge enda;) .
Kamera er verdt en tier men det finns ikke her,,prisen går nok ned etterhvert,men foreløpig 5 der.
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu