Varsle Foto.no
Erfaringer
Jani Ø.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Enkelt kamera å håndtere, tar utrolige gode bilder på auto. Men jeg har erfart 2 til 4 ganger at bildene blir litt ufokusert på visse bilder. Men det irriterer ikke meg, da jeg ikke har tatt så altfor mange bilder. Men greit kamera for nybegynnere
Har ikke noe negativt å si annet en at batteri levetiden har redusert seg i løpet av årene, kan ikke ta bilder i mer en 2 timer da er batteriet slutt
Fungerer bra som nybegynner kamera, rekommandere på det ypperste
Kent David S.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Jeg liker D3000 veldig godt. Den har enkle og behagelige instillinger. Et perfekt nybegynner kamera som kan vekke interesse.
Det kan hende at den tar ganske ufokuserte bilder uten blitz.
Svært fornøyd med kjøpet.
Julie S.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Liker dette kameraet godt. Som andre sier, tar det gode bilder selv på auto. Selv om jeg (nesten) bare tar bilder på egne innstillinger, har jeg ikke mye i mot å bruke auto (om jeg feks har dårlig tid). Lite og lett å ha med seg:) Mye kamera for pengene.
Hmmm.. Ikke merket noe spesielt negativt med kameraet. Hender det er litt vanskelig å ta gode bilder i mørket, bare.
Byttes nok ikke ut med det første, med mindre det blir ødelagt, da kjøper jeg ett mer profesjonelt kamera.
Mons S.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Liten og lett speilrefleks, godt kamera både for både nybegynnere og andre. Har guidefunksjon som hjelper deg i starten, og tar gode bilder selv på auto.
Den innebygde blitsen er ikke noe særlig.
Lett å bruke for de som ikke er vant til speilrefleks fra før av, samtidig som det har mange avanserte funksjoner man kan bruke etter hvert som man lærer seg det.
Ole André T.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
God og enkel for nybegynnere men du blir fort lei av det.
Guide modus?Syns nesten alt med det er dårlig. men grei nokkk for nybegynnere
Er du nybegynner eller ikkje er sikker om du vil gå spilerefleks veien, er dette kameraet for deg.
erik o.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Jeg har egentlig ikke så mye positivt å si om dette kameraet, men bør vel legge til at jeg ser kameraet ut i fra en seriøs amatør sin synsvinkel. Som point and shoot kamera til feriebruk og denslags er D3000 grei nok, og for den som ikke vet foran og bak på et kamera har Nikon lagt til et modus hvor den totalt ukyndige kan få hjelp til å ta bilder.
Dårlige ISO egenskaper. Tåler ikke temperaturer særlig langt under tyve minus da LCD-displayet blir tregt og henger liksom ikke med. Mangler opplåsbart speil og alt det en fotograf trenger når man tar f.eks. naturbilder.
Velg et annet kamera hvis du har ambisjoner om litt mer avansert bruk enn det et lomme-kamera vanligvis blir brukt til.
Danielle A.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Jeg har hatt mange gode erfaringer med dette kameraet i det 1 og 1/2 året jeg har hatt det. Kameraet er lett å håndtere og finne fram til de funksjoner og instillinger. Kameraet er brukervenlig, har ikke for tung vekt og fungerer godt i ulike værforhold.
Når jeg tar bilder i mørket blir de fleste bildene mørke uansett hvilke instillinger jeg bruker. Ved justering av ISO blir jeg heller ikke fornøyd med mange av bildene jeg tar. Det beste som har fungert har vært eved bruk av stativ og lang lukkertid. Men dette er mulig grunnet "dårlig" linse...
Jeg hadde også ønsket meg flere muligheter innen ISO justeringene, som ligger ved 100-1600.
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu