Varsle Foto.no
Erfaringer
Alexander H.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Er veldig fornøyd med mitt Canon kamera. Dette er et kamera som passer de som interesserer seg for foto og forr å lære seg å utvikkle seg som fotograf, samtidig er det et forrholdsvis billig kamera. Fint å starte med.
Ikke bildestabilisator.
bra kamra! legg till et godt objektiv, og man har et utmerket utgangspunkt forr å ta gode bilder.
Min personelige mening!
Quang N.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Bra konstruert, fin grep, mange funksjoner, bra bilde kvalitet, 6.5fps per sekund.
Shutter knappen og batteri lokket kunne ha vært litt bedre. Vanskelig å se noe som helst på skjermen i sol lys, auto white balance kunne ha vært bedre innendørs. Skulle hatt en enklere måte å styre Aperture i full manual modus, samme med exposure compensation.
Flott crop kamera til alt fra sport til portrett.
Per Inge Ø.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Rimelig, men forholdsvis solid kamerahus. Betydelig over nybegynnermodellene både i funksjonalitet og soliditet. God balanse og ergonomi. Fin bildekvalitet - men som alltid må god optikk benyttes for å få ut denne bildekvaliteten.

Mekanismen er konstruert for å tåle 100 000 eksponeringer, og dette er en indikator på at kameraet er laget for å klare mer og mer langvarig bruk enn de aller rimeligste variantene.
Ingen adekvat tetning mot vann og støv.
Et svært godt kjøp.

Autofokus god nok for det meste, men for intens sport og fugl i flukt er 1D-serien merkbart bedre.
Agnor B.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Kjempebra kamera med omtrent samme hus som de andre xxD modellene. Fine støyegenskaper ved høy ISO, altså brukbare bilder i fullstr på 1600 ISO. Kameraet har gode og logiske menyer du selv i en viss grad kan tilpasse ditt bruk. Kameraet har 14-bits RAW samt 6.3 fps serieopptak.
Kameraet har ikke like god ergonomi som Nikon Dxxx serien og oppfattes ikke like behagelig å bruke. Kameraet skulle hatt flere avanserte funksjoner når det ligger i denne prisklassen (styre JPEG komprimering, dual SD/CF slot etc)
Mye kamera for pengene. Kombiner 40D med skikkelig optikk så har man kjempeoppsett om man kommer overens med Canon-husene, ergonomisk sett.
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu