Varsle Foto.no
Erfaringer
Roar Arne V.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Brukt sidan 1989. Raskt og smidig i bruk. Nøyaktig fokus og lysmåling.Gjerrig på batteri. Fungerer alltid.God funksjon på manuell optikk.God automatikk, god og enkel innstilling av funksjonar.
Noko svak byggekvalitet. Toppdekselet (over prisma) er svakt. Eg har bytta eit etter mindre fall. Utskiftinga gjekk lett og kravde berre litt nøyaktig lodding. Etterpå har alt fungert. Fokus nøyaktig, men litt sein.
Trass litt svak byggekvalitet er dette eit godt verkty.
Kjartan T.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Jeg har brukt mitt F-801 siden 1992 og det fungerer fortsatt. Kameraet har alltid vært et solid og stødig verktøy på turer rundt omkring i verden og ut i naturen, til alle årstider.

Huset er lett, men har likevel de fleste funksjoner. Jeg synes lysmålesystemet er svært bra på dette huset.

I dag får du kjøpt et brukt F-801 til 1000 kroner og det må da være et røverkjøp. Et av mine hus kommer til å være med meg videre, helt til det kan kastes i søpla eller gå i arv.
Godt kjøp!
Jeg fikk et ønske om enda raskere af...
Andreas O.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
solid kamera som er pålitelig og billig. Veldig kjekt kamera som egentlig egner seg best til objektiver som er lette å drive, da AF ikke er så rask.
Litt treig AF, som forøvrig bråker en del.. Har ikke spotmåling ( noe jeg ikke har så behov for)
Et bra kamera til prisen, men trenger du spotmåler så kjøp heller F801s.
Audun S.
Konstruksjon:
-
Pris/ytelse:
-
Et trivelg kamera, men...
det har ikke spotmåling.
Velg heller Nikon F801s som har spotmåling og ellers er noe forbedret.
Svein B.
Konstruksjon:
-
Pris/ytelse:
-
Et kamera veldig likt F90x, og med mange av samme funksjoner. Godt spekter av lukkertider (1/8000- 30 sek), rask blitzsynk (1/250 sek) og god TTL-støtte for blitz, kan brukes fra full automatikk
til helmanuelt ,letthåndterlig, rask motor (opp til 3,3 b/sek), matrix og sentrumsvegd lysmåling, uttak for fjernkontroll (to pinners kontakt), nedblendingsknapp, stillbar selvutløser (2-30 sek), multieksponering, bruker fire AA-batterier.
Treg og bråkete autofokus, mangler spot-lysmåling (801s har det), søker viser ikke hele bildeflaten ( 92 %), ikke mulighet for å låse speilet oppe,
Rett og slett et letthåndterlig og solid kamera med god automatikk og gode programmer, men som også gir deg full kontroll og manuell styring av alle funksjoner.
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu