Varsle Foto.no
Erfaringer
Stein Rune B.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Det er fortsatt i produksjon,det er ikke planer om og stoppe før etterspørsel stopper.
Tja om en liker og ta bilder kan jeg ikke tenke meg noen ulemper,
Men styr unna om en må ha autofokus - data siumlert eksponering motor som er innebygd osv.
Les Nikon sin internationale side om produksjon av F3 HP.

Enkelt Foto kamera for og ta BILDER ): teke før en fyrer løs i øst og vest,
Spesielt bra for SH fotografer.

En får gåsehud av kvaliteten.
Lars Schanke A.
Konstruksjon:
-
Pris/ytelse:
-
Solid og stabilt kamerahus i messing og aluminiuslegering. NASA var med på utviklingen, og i 1978 hadde de bestemt seg for at den kommende F3 skulle være standardkamera ombord på romfergene. Stort sett brukervennlig design, med avrundede hjørner og et lite grep foran for bedre støtte. Meget god søker, lyst og kontrastrikt søkerbilde, og lettlest LCD søkerinfo. Intuitivt kamera, en av de viktigste egenskapene et kamera kan ha.Hvis man kan det grunnleggende innen foto, er F3 et godt valg. Og når lysforholdene blir vansklige, vil jo ofte brukere av F5, EOS1V etc gå over til manuell eksponering og selektiv måling... Utskiftbare søkere etc, og stort utvalg av tilbehør for dem som trenger det.
Blizsynk på 1/80 sek er litt for langsomt, +/- indikasjoner i LCD display forsvinner når blitz er påslått. Belysningsknapp for LCD er liten og vansklig tilgjenglig. Når blitz er påmontert, må den av for hver gang man skal skifte film.
Mitt favorittkamera. Har lang erfaring med Nikon (F4,F100,D1,D1H,) og Canon (EOS1n, D2000). Men hva man liker er jo også avhengig av hva man jobber med, så dette er en subjektiv vurdering. Et kamera er jo bare en boks med et hull i, tror mange er altfor opptatt av utstyr...Men jeg liker nå Nikon F3...det bare er sånn.
Gir ikke karakter...se ''Konklusjon''...
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu