Varsle Foto.no
Erfaringer
Mikael S.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Gir klare bilder med naturlige fine farger. Noe mere detaljer generelt over hele zoomområdet en jeg er vandt med fra zoomobjektiver. Merker som nevnt at fargene får det lille ekstra med dette objektivet. Merker kanskje at 70mm er skarpest, men generelt svært høyt nivå over hele zoomområdet.
Litt vanskelig å skulle sammenligne objektivet med fks 24-105L siden begge er svært bra. 24-70 f4 har ikke merkbar tønnefortegning slik som 24-105L sliter litt med.. 24-105L blir ikke helt bra før ca 40mm og oppover. Noe mere detaljer merkes i 24-70 f4 kontra 24-105L
Macromode: litt morsom egenskap ved objektivet. Ikke fått testet mye, men ganske bra det jeg har sett til nå. Ikke forvent å oppnå like bra resultater som ved et dedikert makroobjektiv.
Merker noe fortegning under 40mm men neglisjerbart. Lite negativt å komme på ellers med dette objektivet. Kanskje ønskelig med mere zoom for noen..
Et særdeles bra Canon L objektiv. En ceeper som det sies. Kanskje en grunn til at dette objektivet nesten aldri sees på bruktmarkedet.
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu