Varsle Foto.no
Erfaringer
Edvin U.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Behagelig størrelse(går i jakkelomma med pancakeobjektivet), rask og god autofokus(sliter litt i mørket, men kameraet har autofokusbelysning), god elektronisk søker, alle knapper er programmerbare, mange fine art-instillinger, relativt god iso-ytelse og dynamisk omfang, enkelt wifi-oppsett, ålreit batteriytelse, BILDESTABILISATOR i huset, kompatibelt med veldig mange gamle og gode MF-objektiver via adapter, må også nevnes at jeg er veldig svak for utseende til kameraet.
Ikke oppgitt som værtettet, dårligere bildestabilisator enn brødrene sine. Folk som er vant til speilrefleksbatteri, bør kanskje kjøpe et ekstrabatteri til dette kameraet.
Merker at bildebrikken er mindre enn f.eks. Canon 6D og 70D sine, når jeg skal løfte skyggene i lightroom, rent støymessig, men dette er som forventet og ikke i så stor grad at jeg ville byttet tilbake til de kameraene av den grunn.
Alt i alt mye kamera for pengene, med funksjoner som gjør at det er tilrettelagt for proffer og amatører. Hadde det hatt den nye 5-aksers-stabilisatoren og værtetting, ville jeg kanskje sagt at det er det perfekte kameraet(for meg) i dag.
Mye kamera for pengene, men mangler værtetting.
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu