Varsle Foto.no
Erfaringer
Simen O.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Værtetting. Optisk meget bra til å være kitoptikk. Solblender medfølger. Ergonomisk deksel. Ikke roterende frontelement gjør pola-filter lett å bruke. Fokusringen kan brukes også når bryteren står i AF-posisjon, uten å ødelegge fokusmotoren. God gummiering og mønster på både fokusringen og zoomringen. Metallfatning med gummipakning gir slitestyrke og en bra kvalitetsfølelse til å være kitoptikk. Ingen zoomkryping når man peker objektivet opp eller ned. Kjøpt i kit (500 kr) er dette et røverkjøp.
Ingen blenderring. Når selvsagt ikke opp til dyrere modeller som DA* 16-50mm f/2,8, eller DA 16-45mm f/4 hvis du ikke trenger værtetting. Også Sigma/Tamron 17/18-50mm f/2,8 er mye bedre, med unntak av værtetting.
Et røverkjøp ved kjøp av kamera samtidig. Værtettingen og prisen gjør at dette er et objektiv du tør å ta med ut i storm. Det kan det bli mye tøffe bilder av.
Fantastisk pris/ytelse: 6. Karakteren på konstruksjon er ikke sett i sammenheng med pris, men sammenlignet med mye dyrere objektiver. Dette gjør jeg fordi det er en egen karakter for pris/ytelse.
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu