Varsle Foto.no
Erfaringer
Mikkel M.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Farvegengivelse, kontrast, bokeh, evne til at håndtere modlys, præcis autofokus.
Lidt træg autofokus, lidt vel meget kromatisk aberration ved store blændeåbninger.
Et utrolig bra objektiv, som trods et par særheder leverer billedkvalitet i topklasse. Er man prisbevidst og kan undvære vejrforsegling, er Sigmas version måske et bedre valg?
Set i forhold til den høje pris får objektivet ikke topkarakter på grund af de nævnte svagheder.
Alexander W.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Jeg bruker dette objektivet ganske mye, særlig til nattbilder hvor det er mye kunstig lys. Det jeg liker best er skarpheten, utrolig skarp, kompakt, ikke for tungt.
To svakheter, autofokus for treg. I ekstreme lysforhold, nattbilder med kunstig lys får man noen ganger ganske heftig lensflare, dette kan i enkelte tilfeller være utrolig irriterende. Pris også for høy.
Ja jeg vil anbefale dette objektivet selv om det har noen svakheter, jeg kommer aldri til å bytte det ut med noen ting. Har du brukt for F1.4 er dette er godt alternativ. 35 mm F2 er også et Supert objektiv, samt mye billigere.
Får ikke full pott pga høy pris, lensflare og litt treg aurofokus..
Christian M.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Praktisk brennvidde, presis autofokus, fantastisk bokeh, skarp fra f/1.4, supre farger, flott kontrast, passelig størrelse på objektivet
Litt treg autofokus, innpakning i hardplast
En drøm av et objektiv! Jeg hadde store forhåpninger, og de innfris til fulle. Fra tidligere har jeg blant annet en 24-70 2.8G, og det er helt rått å se forskjellen på 35mm ved henholdvis f/2.8 og f/1.4. Jeg liker å eksperimentere med liten dybdeskarphet, og i så måte er 35mm 1.4 et perfekt allround objektiv for meg. Størrelsen på objektivet er ikke så avskrekkende, så den vekker ikke så mye oppsikt som en 24-70 med solblender. Det er positivt. Og den veier ikke mer enn at den kan slepes med rundt en lang foto-dag. Jeg kan like godt lime objektivet fast i kameraet en gang for alle, så bra er det.
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu