Varsle Foto.no
Erfaringer
Trond S.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Ryggsekken har god plass, god å bære. Den har polstrede bærereimer og hoftebelte.
Hovedrommet åpned på ryggsiden av sekken. Man hekter av skulderreimene og snur den rundt slik at den henger foran etter hoftebeltet. På den måten kan ingen rive opp sekken og stjele utstyret om man går i tette turistmengder.
Innredningen er fornuftig på den måten at den kan rearrangeres på mange måter. Det er god plass til to kamerahus med objektiver, samt plass til flere ekstra objektiver, lader, blitz osv i hovedrommet. Det er tre lommer for minnekort i lokket til hovedrommet. Det er også en lomme for tynne ting, hefter, linsepapir el. i lokket.
Det er plass for ledninger, skriveutstyr, renseutstyr, batterier osv. i utvendig rom. Det er festestropper for utstyr på begge sider, samt stativfeste bak på sekken. Det er integrert regntrekk i den selv om selve sekken skal tåle en regnskur. Det er også to nettinglommer på utsiden av sekken.
Livstidsgaranti er vel heller ikke å forakte.
Det er ikke mye negativt å si om denne. Det eneste må vel være at det er litt trangt å få nedi kamerahus nummer to nederst i sekken slik orginal innredning er. Jeg flyttet litt på noen skillevegger og putter inn kamerahuset på tvers. Sekken er dyp nok til at det går helt fint.
Hva ellers? Dårlig med plass til kjøleelementer for å holde pilsen kald, siden det er så mye fotoutstyr i veien. :-)
Anbefales på det sterkeste.
Den koster noen kroner, men jeg synes det er verdt å koste på det for å slippe at noen river opp sekken og stikker av med kameraet om man beveger seg i tette folkemengder.

Sømkvalitet og glidelåser er selvsagt helt topp.

Jeg hadde en Lowepro Flipside 200 i et par dager. Nok til at jeg fikk sett på den, og kvaliteten var like overbevisende der.
Det må bli topp karakter for ett topp produkt.
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu