Varsle Foto.no
Erfaringer
Oddbjørn S.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Meget kompat og tett ryggsekk til korte dagsturer og utflukter. Har plass til det alller nødvendigste; Kamera med batterigrep og påmontert standardlinse, en ekstra 50 mm linse, blits med diffuser, ladekabler, ekstra batteri og minnekort.

Har glidelås i ryggen slik at en slipper å bli møkkete når en skal ta ut utstyret samt at en ikke trenger å bekymre seg for at sekken skal bli åpnet av andre når en har den på.

God padding. Utstyret sitter tett og fint i sekken uten at det er vanskelig å få det ut. Føles god å ha på og ruver ikke.

En meget god og liten ryggsekk for byturer og småturer i skog og mark uten at den gjør så mye ut av seg.
Sekken har ikke plass til alt lowepro anonserer med. Ved bruk av telelinse er det ikke plass til ekstra linse. Er usikker om det er plass til en 70-200 linse. Dette bør sjekkes nærmere før innkjøp.

Den ekstra linsen må være kompakt og/elle liten. Bæreremmen for stativ er noe puslete og med et medium/stort kulehode vil stativet føles litt løst.

Magestroppen er liten og tynn og har ingen funksjon foruten å holde sekken inntil kroppen.

Sekken har ikke regntrekk.
Fungerer godt som en liten og tett "need to have" sekk for de kortere turene særlig i byen, men dersom en skal ha med noe mer utstyr eller på en lengre tur anbefales en større modell f.eks. Flipside 300.
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu