Varsle Foto.no
Erfaringer
Kenneth U.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Jeg kjøpte meg dette objektivet for ikke så lenge siden, og min mening er klar; det er et meget godt objektiv for pengene, da man kan spare noen lapper ved å kjøpe det over nettet. Det er lyssterkt med sine f/2,8-3,5 i blenderåpningen og det er flott gjennomført kvalitet i elementene som dette objektivet er satt sammen av. Det veier ikke mer enn i underkant av 1 kg, og samtidig gjennomgående robust materiale.
Selv kommer jeg til å kjøpe EC-20, en teleconverter bare for å forlenge brennvidden ettersom det er en 50-200mm linse, men det er lite å sette fingeren på. Litt bokeh kanskje som allerede er nevnt i denne produkterfaringen.
Det er et flott objektiv som jeg bruker i naturen og ved sportsfotografering. Jeg er veldig fornøyd med resultatene som dette objektivet leverer generelt og kommer til å bruke det mye.
Olav Agnar F.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Svært godt teleobjektiv generelt. Ypperlig på safari og i bushen. Svært skarpt helt ut i kantene. Støv- og sprutsikkert. Tåler røff behandling. Fungerer bra på frihånd med IS i kamerahuset. Lite synlig vignettering. OK bokeh. Best på 70 mm (tilsvarende 140mm i 35 format). Kompakt og lett sammenliknet med tilsvarende optikk for APS-C.
Bokeh kunne vært enda litt softere. Veier en del, men slik er det med et robust hus og kvalitetglass.
Første valget mitt i felten. Topp valg for dyre-/vilt fotografering med FourThirds. Mye for pengene!
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu