Varsle Foto.no
Erfaringer
Rainer J.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Veldig fint kamera.
litt for tungt.
kan anbefale kamera.
Sindre Andre H.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Fikk tak i min D700 sommer 2013 ;) Tok den med på første tur til Afrika og den sviktet meg aldri ;) Et robust og solid kamera som tåler alt, det plaskregnet en dag og jeg og kamera var gjennomvåt. Det var ingen problemer med ytelse i det hele tatt !
Veldig fornøyd med å gå fra D300s til D700, 700 e som en 300s bare med FX sensor ;)
Har egentlig ikke noe negativt å si. Et solid kamera som henger med selv om det e blitt litt gammelt. Velgte å kjøpe en brukt D700 i steden for en ny D600 eller D800 og angrer ikke !
Et veldig bra kamera ! Et kamera for alle som har tatt masse bilda med DX og som ønsker seg FX ;) De selges fortsatt brukt med få eksponeringer og gode priser. Fikk min med 6000 eksponeringer med en MBD-10 og en 50mm F1,4 for 10000 ;)
Stig Harald R.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Et fantastisk allround kamera som aldri svikter. Veldig gode ISO-egenskaper. Solid bygget og ligger godt i en voksen hånd.
Noen synes 12 MP er snaut, men jeg opplever at det rekker i de fleste situasjoner.
Når man tar utgangspunkt i kameraets alder, er det ingenting å klage på. Tiden går og utviklingen fortsetter, men jeg opplever at D700 henger godt med.
Jeg tror at mange som ønsker å ta steget opp til fullformat, vil gjøre et meget godt kjøp av en pent brukt D700 - selv i 2014!
Cato H.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Allround arbeidshest som passer til det meste. Fungerer under alle forhold jeg som amatør kan utsette det for. Gode iso-egenskaper, rask og presis af, lassevis med direkteknapper på kamerahuset, tilpasninger kan gjøres i metervis via menyer, glimrende bildekvalitet, lettbrukt, U name it! Tyngde og stabilitet - kan få relativt lange lukkertider håndholdt. God batterikapasitet. Tåler å bli brukt.
Kan være litt stor og klumpete, særlig på lengre turer. Ikke video. Live-view ikke helt moderne men fungerer ok.
Et stødig, allsidig og lettbrukt arbeidsverktøy med god bildekvalitet
Daniel S.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Gode ISO-egenskaper. Enkelt å få objektet rett i fokus ved bruk av live-view. Fullformat
Kan ikke komme på noe annet enn at det er ganske tungt, og at det ikke kjører på SD-kort. Ikke video.
Et kjempegodt kamera. Har ikke brukt det så mye, men når jeg har brukt det, har det vært til konserter, portrett og nordlysfoto.
Gjermund Gusland T.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
FX er tingen, man slipper å få "feil" mm på linsene. Samarbeidsvillig kamera. Blir vesentlig bedre å forholde seg til med batterigrep.
Noe forvirrende med hva man ser i søkeren, vi får fanget mer lys enn det som vises.
Anbefales uten tvil for dem som ønsker et meget anvendelig semi-proffkamera( med det mener jeg bra bildekvalitet FX format, men ikke dersom du trenger fler enn 4 fps over tid ) eller et godt DSLR-kamera til avansert hobbybruk.
Dette var mitt første digital speilreflekskamera, jeg hadde det i omtrent 2 år. Skal man se på pris/ytelse og sammenligne det med fremkallingskostnadene og scanning fra analogt, blir det 9, men fortsatt ikke bedre.
Vinh H N.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Mye er sagt og skrevet om denne modellen. Unødvendig å gjenta all skryt. Søk på Google så finner du mye god lesestoff :)
Ikke noe spesielt
Anbefales varmt til seriøse hobbyfotografer. Jeg kjøpte mitt demobrukt :). Veldig fornøyd.
Tor Inge L.
Konstruksjon:
-
Pris/ytelse:
-
Nikon D700 er etter min erfaringet solid og pålitelig verktøy å bruke dersom man streber etter den optimale billdekvalitet. Er utdannet fotograf på den tiden hvor det ble benytten kun analoge kamerasystemer. Har brukt Linhof og Hasselblad i stor utstrekning, men idag med fullformatkameraet D700 overrasker det meg at billdekvaliteten er så bra. Kameraet er godt å arbeide med og sammen med Nikons enorme utstyrssortiment MÅ jo resultatet bli bra. Det er deg selv som setter grensene.
Morten M.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Har gått fra 5Dmk2 til dette huset. Iso eganskapene er hakket vassere og det er mye enklere å være avansert med dette huset. Menyen og knappene rundt er plassert slik at man uten større trening kan får fram alt under fotograferinge. Ergometrien er mye bedre, faktisk knallbra og men batterigrep er dette meget proft. Bildekbaliteten står til hundre, men 5Dmk er nok vassere i STORE forstørrelser. Er nyfrelt nikonist etter å hatt hendene i dette huset=) Det å sette lukkerhastighet på 1\300s og smelle av i skumring med ISO 5200 med et meget godt resultat er helt hærlig.
Ikke 100% dekning i søker, men med liveview er det ikke problemer.
Anbefales uten tvil for de som ønsker et meget anendelig proffkamera
Håkon S.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Fantastisk bildekvalitet, solid bygget, særdeles god ergonomi, fullformat med alt det innebærer.
Stort pluss med innebygget blitz som gir "gratis" commander modus for Nikon CLS. CF-kortluka mye bedre enn før, ingen bryter å skru på, enkelt og elegant. Fokusmodusvelgeren har endelig fått litt beskyttelse og er ikke så enkel å forskyve ved en feiltagelse. 8 bilder i sekundet med vertikalgrep er særdeles nyttig for oss som tar sportsbilder. Enormt konfigurerbart. Veldig enkelt å gå fra D300 til dette.
Bra pris (som etter dette var skrevet er blitt ennå bedre)
Enormt konfigurerbart, noe som kan føre til at for eksempel innstillinger for fokusering er lett å rote seg bort i.
Fremdeles rom for forbedring med hastighet for initiell fokusering.
Dette er kameraet jeg har ønsket meg hele tiden fra jeg gikk over til digital speilrefleks. Råfilene fra dette kameraet er lette å arbeide med, det skal mye mer til før det skjer uønskede ting med de.

Alt i alt ser jeg nesten ikke noe å sette fingeren på pr september 2008 (ei heller i januar 2009). At det kommer noe i fremtiden som er bedre er jo uten tvil, men akkurat nå er dette den perfekte kombinasjon av pris og kvalitet.
Terje R.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Lite å greit fullformatkamera med 5fps. kamera har nesten en proff søker med lokk med spak for å forhindre strø lys , noe jeg ofte bruker, kameraer i denne størrelse har ofte en gummibit til dette bruket. Vær å vindtettet er også fint. Innebygd sensorrens. Det jeg liker best er Iso på dette kameraet her kan en gå høyt opp uten å få brus, i forhold til mange andre i dette segmentet har eid det i 14 dager nå.
Det gir fin vidvinkel i forhold til croop kameraene,12-24mm min fikk et helt annet utsnitt.
En annen ting er ekstrautstyret batteri grep, som gir dette kamera enfart på 8fps. har også innvestert i det, for første gang et ekstragrep jeg er fornøyd med, særlig utformingen av dette grepet. Men det er dessverre dyrt, jeg bruker vanlige AA batterier i det. imponerer meg hvor lenge strømmen holder her.
Luken til minnebrikka, synes jeg er noe plastikkkjensle over.
Innebygde blitsen kunne vært fjernet etter min smak. Da hadde kansje søkeren blitt 100% i stedet for 95%.
Instruksjonsboka er på over 400 sider, denne burde vært kokt ned for oss som har vært nikonbrukere fra før, forandringene burde vært tsatt opp sånn at en kunne nappa dem ut. Eller rett å slett en egen folder.
Godt fornøyd med presteringene til dette huset. Dette blir et herligt ekstra hus ettervært for min del kan jeg tenke meg.
Det har allerede en nesten proffstatus med batterigrepet.
Noen steder må jo fabrikanten sette grenser, og det skjønner jeg godt, for her har nikon bydd på det meste fra proffmodellen D3. Ja det det er nesten rart.
Bra pluss, har det fått av den enkle grunnen på pris som varierer mye. Egentlig er jeg nok raus her.
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu