Varsle Foto.no
Erfaringer
Jagath G.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Det var mitt andre DSLR kamera. Det var en stor overgang fra D50 til å begynne med. Men etter erfaringer, lærte jeg å få gode bilder med den. Solid kamera. Tåler mye. Kan ikke sammenlikne med nyere kamera men fortsatt leverer gode bilder når man vet hvordan det kan brukes. Veldig god som første gang kamera som tvinger deg til å forstå kamera teknikken....
Kan ikke sammelignes med nyere kamera mht støy ved høy iso , instillinger, skjerm, tar tid til å hente bilder til pc ved bruk av USB. Har ikke trådløs blitz modus ......
I 2011,tilhorer dette kamera steinalder, Men det funker fortsatt når man forsiktig med bruken.
Dette skrevet i 2011. Vil skrive bare mine erfaringer med det som et kamera. Det var tøff i begynelsen med dette kamera (for en nybegynner)men etterhvert ser man mulighetene med det og lærer å ta gode bilder. Det har lønnet seg i det lange løpet.
Fredrik R.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Fin ergo, knappene sitter meget logisk plassert. solid bygget. Enklet skifte mellom autofokus og manuell. Meget god batteri kap! bra bilder. god auto hvitballanse.
mye støy på ''høy'' iso, 400, er greit, 800 går sånn passe. For liten søker ( vant med d1h). Knappen for innstilling av lysmåling er kronglete plassert. Liten buffer. Litt dårlig LCD skjerm.
et meget bra ''second hand'' kamera.
gert j.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
jeg startede med nikon/kodak 602 og har nu erhvervet nikon d 100 som er et mere handy kamera at arbejde med og billed farverne er noget bedre når man har lært det at kende der var nogle problemer med +/- korigerringe, men jeg har fundet feglen så nu går det fint.
evt se min hjemmeside gj-fotografi.dk
kodak /nikon 602var alt for dyr
Pål S.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Et genialt kamera! Bildebrikken er veldig støyfri, og man kan uten problemer ta bilder med ISO 800 +. Veldig godt å holde i, tyngden er perfekt. Rask fokus. 3 b/s (mer enn raskt nok for meg)
Batterigrepet er ikke billig nei...
Ingen fullsize bildebrikke, men det er ikke så veldig farlig
Audun R.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Oppfører seg som en vanlig speilrefleks, men leverer digitale bildefiler av høy kvalitet.
Selv om man venner seg til det, er og blir søkeren liten. Forskjellen merker du lettest om du etterpå tar fram et gammelt manuelt hus eller lignende. Batterigrepet er for dyrt og kunne med fordel ha vært mere solid.
Det smarteste kamerakjøpet jeg har gjort, om jeg ser bort fra første gang jeg kjøpte et kamera.
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu