Bilde Navn Info
Øyvind Aasgard
Ikkje så mykje å seie. Er glad i fotografering og biler
Mer info - Se bilder
Lars Halvar Bjerkestrand
Hobbyfotograf
Mer info - Se bilder
Øyvind Ganesh Eknes
Gutt på 20 år fra Bergen. Har holdt på med foto i ca 4 år, har vært lite aktiv her på foto.no de siste årene, men har planer om å prøve å bli mer aktiv fremover. Utenom å ta bilder så er eg ikt lærling. Besøk gjerne hjemmesiden: www.ganeshfoto.no Ganesh
Mer info - Se bilder
Inger Hilde Fykse
En god dag er en dag jeg kan være ute og ta bilder. Bare meg og kameraet ute i naturen.
Mer info - Se bilder
Ole B Hella
Fotointressert på konstant leting etter nye foto-kunnskaper.
Mer info - Se bilder
Ingmar Hindenes
Amataørfotograf. Likar best svart/kvitt. Kopierer i eige mørkerom. Men også digitalt.
Mer info - Se bilder
Harald Hjellum
Jeg fikk interessen for fotografering i ung alder, og har holdt det gående siden den gang; med både varierende utstyr og resultat. Liker bilder som faller utenfor de klassiske rammene, selv om jeg selv streber etter inspirasjon nok til å gjøre de samme opptakene. www.facebook.com/FotografHaraldHjellum
Mer info - Se bilder
Signar Kristoffersen
Fotoamatør med spesiell interesse for naturfoto.
Mer info - Se bilder
Per Lande
Pensjonert rektor,interessert i foto, musikk, jakt og friluftsliv.
Mer info - Se bilder
Erling Markeng
Har litt erfaring med speilrefleks. Har et Ricoh KR5 m/div. linser og et Canon EOS300D med litt utstyr. ganske fersk med digital kamraet.
Mer info - Se bilder
Torgeir Melhus
Gutt på 21, som liker å ta bilder og har drevet med det i 4 år, men har laaaaaangt igjen før eg blir litt go. Er forholdsvis ny med digitalkamera, men begynner å få det til. Er også medlem i Nordhordland fotoklubb!
Mer info - Se bilder
Ola Moen
Etter en lengre pause der jeg ikke har lagt ut nevneverdig med fotografier på fotonettsteder prøver jeg meg litt igjen :-) Noen gamle bilder vil nok dukke opp, men det meste vil være nytt. Se; www.fjordimages.com og fjordimages.blogspot.com
Mer info - Se bilder
Egil Olsvold
Har ein Sony Alpha 850 som hovedkamera. Brukar og mykje analogt utstyr: Kiev 88CM, Minolta Autocord, Yashica 44LM. Har kjøpt ein del objektiv med Pentacon Six-fatning, samt ein fleire gode M42-objektiv. Alle desse kan fint brukast på digitale kamera, med høveleg adapter. Starta med Minolta og MD-objektiv. No har eg nett kjøpt eit Plympus E-1. Dette er eit av få som kan mytte Minolta sine MD-objektiv med adapter.
Mer info - Se bilder
Øyvind Sæbø
Hobbyfotograf med sterkt ønske om videreutvikling. Har størst fokus på ulike typar portrett fotografering, i og utanfor studio.
Mer info - Se bilder
Ole Tjugen
amatør med storformat og eget firma
Mer info - Se bilder
Er du medlem av Nordhordland Fotoklubb, men er ikke på listen? Da kan du legge deg til selv her (du må være logget på for at dette skal fungere)
Åpne uskalert versjon i eget vindu