Morten E.
1
Har skrevet litt om dette før, ser jeg.. Men ville bare skrive her til opplysning.
Gjelder sonys winter cashback kampanje der du får noe rabatt på objektiv og kamera du kjøper.

Kjøpte et Sony 135 1.8 GM objektiv her på foto.no, etter mye om og men fikk jeg da den 1000,-lappen i rabatt som jeg ble lovet.

Senere gikk jeg over til nytt kamerasystem, objektivet ble da levert inn hos Stjørdal Foto som en del av en byttehandel.

Plutselig får jeg da i eposten et krav fra Sony om at rabatten må tilbakebetales, siden de har registrert at objektivet er innlevert med full refusjon. Noe som ikke stemmer da objektivet ble satt innbyttepris på og gikk som brukt i handelen.

Nektet selvfølgelig å betale noe som helst, helt hårreisende at de krevde INN rabatten igjen. Etter mye om og men så har de nå frafalt kravet, og jeg slipper å betale.

Men ikke god reklame for Sony dette. En annen gang kommer jeg til å styre unna alt av rabatter de tilbyr, med dette bråket i etterkant så er det rett og slett ikke verdt det.

Kanskje like greit å styre unna sonyprodukter også når man først er i gang.
Vær advart. Den wintercashbacken er bare ikke verdt det.

Morten Eriksen
Canon Eos R5
#1
#1
Tom Eirik F.
Hørtes jo ikke bra ut dette.
Bare som en kommentar så vil jeg føye til at jeg selv har gode erfaringer med cashback på Olympus produkter. Dette var før det ble ny eier så ta dette med et lite forbehold.
Morten E.
Tom
Tom Eirik F skrev:
Hørtes jo ikke bra ut dette.
Bare som en kommentar så vil jeg føye til at jeg selv har gode erfaringer med cashback på Olympus produkter. Dette var før det ble ny eier så ta dette med et lite forbehold.


Nei, dette var ikke bra. For det første ble jeg misledet til å tro at jeg kunne få "opp til" 4 000,- kr igjen på enkelte produkt. Hvorfor skriver de ikke eksakt beløp på hvert objektiv? Brukte mye tid på å etterfølge kriteriene som skulle til for å få denne rabatten, og tok lang tid før denne kom. Visste ikke at den var på konto før jeg tok en sjekk, og skjønte ut fra beløpet av det var fra Sony, selv om avsender var en annen.

Når jeg så får dette kravet i etterkant blir jeg mildt sagt forbannet. Har diskutert dette i diverse Sony forum og det virker som de har vært plaget med at folk har tatt cashbacken og så levert objektivet tilbake.

Hadde ikke jeg giddet for så lite iallefall, var objektivet jeg var interessert i, ikke rabatten. Men jeg synes dette medførte en helsikes mye knot og styr for så lite.

Heldigvis var de såpass at de frafalt kravet. Fikk også hjelp fra Stjørdal Foto
der objektivet ble byttet inn.

Bra det har fungert for deg med Olympus, godt å høre. Jeg har Canon nå og blir neppe å bytte inn objektiver med det første, de er forhåpentligvis mer kundevennlige i så henseende.
Morten Eriksen
Canon Eos R5
Åpne uskalert versjon i eget vindu