Odd P.
Har en Epson Stylus Pro 3880. Etter siste Windowsoppdatering får jeg feil: Paper Error.. Har forsøkt å avinstaller Software og installere på nytt. Samme feil. Ny software både fra medfølgende CD og fra Epson Suport. Samme feil.
Noen som har noen gode forslag eller har vært borti samme problem?
#1
#1
Anders S. H.
Har du oppdatert til Windows 11 ?
Sjekk at programvara til skriveren køyrer Windows 11.
Kan vere du må på Epson si nettside og laste ned siste programvare og firmware for skriveren din og installere de..
Helsing
Anders S.
#2
#2
Jonny N.
bildeDet er et helvete å holde på med skriver, spesielt når den er gammel. Jeg har eplemaskin. Og der må jeg slette skriveren slik som på bildet for å komme i gang igjen. Mulig det er noe av det samme med Windows.
Odd P.
Takk for sva begge to. Avinstallerte programvaren og installerte ny fra Epson. Samme resultatet. Fikk mail fra Per Arnfinn. Han skriver: Det har med skjermkortet på PCen å gjøre. Bruk et skjermkort med USB-C og bruk en USB-c kabel fra skjermkortet til Eizo-skjermen. Da må jeg kanskje bytte skjermkort..PCen er bare to år.
Tor B.
1
Ingen skjermkort har USB av noe slag.

Og jeg skjønner ikke hvorfor skjermkortet skal ha noe med dette å gjøre.
Per Arnfinn P.
Trådstarter blander kortene på svarene jeg her gitt han. Odd P har og en Eizo ColorEdge skjerm og USB-C og DisplayPort er anbefalt for å få l10 bits PC signal dvs 1024 gråtoner på skjermen.
Odd P.
Har ikke spurt om noen skjerm. Samme spørsmål til Profildata som starten på denne tråden. Les starten på denne tråden. Lignende ordlyd i e-post til Profidat. Her er det nok du som blander kortene. Kanskje dette skulle vært svar til en som spurte om skjerproblemer, men sent til feil E-postadresse.
#3
#3
Per Arnfinn P.
Prøv denne linken, velg Windows 11
http://epson.com/Support/Printers/Professional-Imaging-Pr...CA61201-VM

Kjør en avinstallasjon av forrige driver først.
#4
#4
Per Arnfinn P.
Åpne uskalert versjon i eget vindu