einar g.
Leter Etter en Camera utløser Med rekkevidde på 300 Meter
Noen Som Har erfaring .. Det Er utendørs
Nøkkelord:
#1
#1
Carl Jørgen R.
Jeg har kjøpt IR detektorer fra Jama i Frankrike, jeg ser de også har trådløse utløsere med rekkevidde opp til 700 meter. Ingen erfaring med dette produktet, men god erfaring med nettbutikken.

http://www.jama.fr/boutique/en/shooting/remote-control/ra...-700-m-438

Mvh
Carl Jørgen
Svein B.
1
Jeg har en slik JAMA radio fjernkontroll- kjøpt for ca 20 år siden. Det er en enkel og grei sak, og den virker akkurat som den er tenkt- og rekkevidden er god- flere hundre meter. Det er ikke på noen måte værtett bygget- men det ser ut til at senderdelen har fått en oppgradering med bedre byggekvalitet, siden jeg kjøpte min. Hugs bare på å få med riktig kabel til ditt kamera.

Mvh Svein
#2
#2
einar g.
Takker
#3
#3
Odd S.
einar g skrev:
...rekkevidde på 300 Meter


Jeg ville sett på Radiopopper.

Mottakerene har blitssko og er i utgangspunktet laget for fjernstyring av blits. Noen av modellene har også tilkopling for ledning til å tenne blitz via ledning til sync-port på blitsen. Det er kort vei mellom å lukke en kontakt for å tenne en blits og å aktivere en kameralukker, det er trolig bare et spørsmål om pluggen i enden av ledningen. Radiopopper oppgir flere steder at det er mulig å utløse kamera med riktig kabel. I fritt lende og gode forhold oppgis rekkevidde opp til 1750 fot, se f.eks http://www.radiopopper.com/nano-csay/

PocketWizard har liknende løsning, men med kortere rekkevidde (ihvertfall på de PW jeg har), og de tar godt betalt for utløserkabelen :-)
einar g.
Åpne uskalert versjon i eget vindu