Johnny B.
bildebildebilde
OM NORSK SKOLEFOTO AS

Norsk Skolefoto AS er et firma med lange tradisjoner innen fotografering av barn og unge på skoler og barnehager rundt om i hele landet. I januar 2021 slo Ariel Foto og Foto Norden seg sammen til Norsk Skolefoto. Den nye satsningen har med sine over 50 år i bransjen som mål å ha de beste lokale fotografene i landet, høyest teknisk kvalitet, de beste fotografiske uttrykkene, de beste administrative løsningene for våre kunder, samtidig som vi skal være en gøy og bra gjeng, som vi håper at akkurat du vil være en del av.

HVEM SØKER VI?
Vi søker deg som vil jobbe som frilans skolefotograf høsten 2021. Du trives i møte med nye mennesker og kommuniserer godt med både barn og voksne. Du kan jobbe hos oss i minimum 3 måneder, august, september, og oktober for vår høstsesong. Du må ha førerkort klasse B og har tilgang til privat bil. Vi har behov i hele landet.

Du bærer på en liten fotografdrøm og ønsker erfaringen, du er kanskje allerede en erfaren og etablert fotograf som ønsker å spe på inntekten i noen måneder, eller du er på søken etter å teste deg selv med nye og spennende utfordringer.

Du er løsningsorientert, jobber godt selvstendig, og trives samtidig med å jobbe sammen med andre. Du liker å kommunisere, du gir av deg selv, og du er opptatt av å skape positive opplevelser for barn og unge. Du behersker norsk eller svensk meget godt, både muntlig og skriftlig.
Som fotograf i Norsk Skolefoto AS er du vårt ansikt utad, og skal kunne formidle den kvalitet og service som vi står for. Derfor leter vi etter deg som er utadvendt, med en interesse for fotografi. Utdanning innen foto er intet krav, da opplæring vil bli gitt. Vi ser først og fremst etter deg som kan tenke seg å jobbe som leverandør/frilans fotograf for oss i august, september, og oktober. Gode muligheter for forlengelse av avtale.

Hos oss vil du bli godkjent skolefotograf etter deltakelse på fotokurs i begynnelsen av august. Dette kurset vil gi deg all opplæring og forberedelser før du skal ut å fotografere selvstendig. Du vil også bli fulgt opp underveis både fra erfarne fotografer og fra kontoret.
Å jobbe som fotograf i Norsk Skolefoto AS krever at man trives med høyt tempo, og er trygg og løsningsorientert i stressende situasjoner.
Som skolefotograf hos oss vil du inngå i et større fotografteam, der kvalitet og trivsel står høyt. Hos oss vil du lære mye, om foto, om deg selv, og om andre. Som en del av vårt fotografteam vil du få muligheten til å reise og oppleve Norge, og det er en fordel om du er åpen for noen uker på veien. Norsk Skolefoto AS fotograferer skoler og barnehager i hele landet.
Viktig: Førerkort klasse B og disponibel bil er et absolutt krav
Jobbtype: Frilans, Leverandøravtale
Språk: Norsk muntlig og skriftlig

Spørsmål og interesse rundt stillingene sendes på epost til
johnny.normann.berg@norsk-skolefoto.no
#1
#1
Agnar H.
3
Skal Forum være et sted for stillingsannonser? Ikke mitt bord, dette må redaksjonen i foto.no vurdere. Men synes ikke dette er rette stedet for stillingsannonser.
Geir B.
2
Vi ser mange fotograf-spirer her på Forumet som ønsker råd om hvordan bli profesjonell fotograf. Her er det en mulighet for å få prøvd seg. I og med at dette er en seriøs aktør, ser jeg ikke noe problem med dette.

MVH

Geir
Agnar H.
1
Enig at det er mange fotografspirer her. Etter å ha jobbet i avis i maaaange år er skillene mellom redaksjon og markedsplass veldig viktige. Vær Varsom-plakaten er et sett selvpålagte etiske normer for trykt presse, radio, fjernsyn og nettpublikasjoner i Norge. Der er det klare skillet mellom journalistikk og reklame tydelig definert. Nå er ikke foto.no helt sammenlignbart, usikker om de følger disse reglene. Men i retningslinjene for forum står at diskusjonssidene ikke er til for: "Reklamere for din egen hjemmeside eller din egen fototjeneste. Dette gjelder både privatpersoner og firma - dog forbeholder foto.no seg retten til å promotere og diskutere egne tjenester i diskusjonsforumet."

Så min umiddelbare refleks var at innlegg som dette er annonse og dermed ikke skal ikke være på forum. Men som sagt; ikke mitt bord..
Geir B.
2
Rent formelt og juridisk har du sikkert helt rett, Agnar.

Jeg prøvde bare å si at jeg ikke føler meg provosert av denne annonsen her på forumet.

MVH

Geir
#2
#2
-
Åpne uskalert versjon i eget vindu