Kjell H.
Er det bare mitt inntrykk (?) eller er bildekritikken/bildegalleriet inne i en bedre periode nå? Det virker som om nye navn (for meg) også dukker opp og at det gis gode kommentarer fra mange. Antallet medlemmer skulle tilsi enda flere, men.. Kan det være håp om enda mere inspirasjon i kommentarfeltene framover ?
#1
#1
Keshav N.
3
Er bildekritikken/bildegalleriet inne i en bedre periode nå?
Ja det er mitt inntrykkk også. Men om det fortsetter er avhengig av hver og en av oss. Jeg kommer til og gjøre mitt.
mvh Keshav
Kjell H.
2
Ja, du er en tolmodig mann som bidrar med både fine bilder og gode kommenterer
#2
#2
-
Avsluttet konto 129641
3
Ja, jeg har vel stort sett det samme inntrykket. Når de som skriver bildekritikk kommer med innspill og forklaringer til dette i kommentarfeltene så blir alt så mye mere interessant.
Kjell H.
1
Ja, og vi har helt sikkert et forbedringspotensiale de fleste av oss på det området !
#3
#3
Øyvind B.
1
Kan noen gi meg et svar på hva som er en bra kommentar?
Er man ærlig krever det ryggrad.
Høflige kommentarer ja selvfølgelig.
Mener bestemt at mottakere må tåle kritiske kommentarer.
Trives dårlig selv der folk pakker inn ting de kanskje ærlig ikke mener.
Så ja? Ordet er fritt.
Olaf M.
5
I min bok er en bra kommentar positiv hvis et bilde fortjener det. En bra kommentar kan også være kritisk så lenge den er konstruktiv. Dette er viktige elementer for at vi skal utvikle oss til bedre fotografer.
Klarer vi å akseptere kritiske men konstruktive kommentarer vil også fotograferingen bli mer givende.
Olaf
Kjell H.
7
Det her jeg ingen fasit på, og meningene er sikkert like mange som antall medlemmer her, men ett godt utgangspunkt er den anbefalingen som står når du begynner å skrive akkurat her om høflighet og personangrep. Olaf er også inne på noe av det i tråden her. Jeg oppfatter "bildekritikken" mere som et bildegalleri ut i fra kommentarfeltene slik som det stort sett framstår nå, og det synes jeg er helt ok. Dvs at folk sier hva de føler for et bilde og med forslag til eventuelle endringer, Det tror jeg de fleste tåler godt, Seriøs bildekritikk krever noe mere, og den kunnskapen er det ikke alle som har på et nettsted med medlemmer på alle nivåer. Nybegynnere skal helst også føle seg hjemme. De som føler seg "utlært" klarer seg uansett. Kategoriene er mange, og som jeg har sagt tidligere, nettsteder speiler folkene som er tilstede og deltar der, noen kommer og andre går, slik at stemningen den endrer seg på godt og vondt, og jeg snakker for meg selv når jeg føler at foto.no er inne i en bedre periode nå for tiden med nye navn, kommentarer og lite eller ingen innspill med negative fortegn så langt jeg har sett.
#4
#4
Keshav N.
1
Rekord
64 email fra BK i dag, det er rekord.
Åpne uskalert versjon i eget vindu