Inge K.
bilde
Hei,

Jeg har en relativt ubrukt Epson 7890 (under 200 utskrifter), som jeg overtok etter at den sto noen år.

Som ventet var det ikke så mye liv i skriverhodet, men etter noen forsøk har jeg fått liv i 6 av 8 patroner. Begge magentapatronene er helt fraværende på nozzle check, men jeg mener bestemt å se at det er luft i slangene, selv etter en initiall fill.

Nå går det jo fryktelig mye blekk bort på dette, jeg har blitt tipset om å bare forsøke enda en initial fill, kanskje både to og tre ganger før luften er borte.

Men er det eneste mulighet? Jeg kommer til å brenne blekk for mange tusen om det er det som skal til - og jeg vil jo ikke være garantert suksess heller.

Nå har jeg brukt ganske mange tusenlapper allerede, men jeg vil nødig gi opp rett før en mulig målstrek her. Nozzle check er bortimot helt perfekt på alle andre enn de magenta.
#1
#1
Per Arnfinn P.
Prøv microfiberklut og salmiakk. Brett en remse på 5 x 30 cm og dynk den med ren salmiakk. Dra printhodet over og la ligge natten over. Da vil den evt løsne skorper som har satt seg fast på printhodet, og det vil en ny Nozzle Check bekrefte.

Mvh
Per Arnfinn
Profil Data
#2
#2
Inge K.
Hei,

Takk for svar.

Dette har jeg forsøkt veldig mange ganger uten resultat. Magentakanalene viser luftbobler i slangen.
#3
#3
Bård Ivar F.
Bruker du refill carts?


http://kringlyd.no
Hosted by ProIsp
Inge K.
Nei, kun originale. Nå og før.
Bård Ivar F.
Luften kan "purges" enten ved "valven" eller i åpningen for refill på en refill cart....og hvis man skrur litt selv så slipper man å kaste penger(blekk) i dass på init-prosedyrer

Det er mange videoer på Youtube

Her er en gruppe som fikler med det meste av blekkskrivere

http://www.facebook.com/groups/1915547415436501
Åpne uskalert versjon i eget vindu