Espen J.
Utfordringen jeg har i dag:
Jeg lager mange småfilmer hvor det ofte er intervju. Disse intervjuene blir ofte tatt (on location) hvor det ofte er ganske lyst ute og inne. Det jeg har gjort frem til i dag er å benytte et ND filter å eksponerer for bakgrunn slik at den blir nøytral å fin. Jeg har noen led lys fra Nanlite som jeg har benyttet som key.-light eller hovedlys som lyser opp objektet (personen) men jeg føler ofte at nanlite lysene i LED ofte blir for svake å dekker kanskje ikke like mye som jeg skulle ønske. Jeg tror Nanlite lysene er i 40cm.

På utkikk etter

Et solid hovedlys gjerne med en softboks for å softe ned lyset godt men gjerne hvor man kan kontrollere lysets styrke å også fargetemperatur. Hva kan dere anbefale der? Prisklasse tenker jeg kanskje maks 10 000, - Da totalt med lys og softboks.

Det må ikke være LED, så jeg er åpen for alle forslag.

malc b.
Bra gjort å poste linker på Foto.no til to konkurrende butikker! Har ikke Foto.no noe brukbart?
Tor Einar K.
3
Jeg finner innlegget ditt å være høyest merkelig.
Den redaksjonelle biten av Foto.no skal ha minst mulig binding til forretningsvirksomheten. Det har jo også eiere og redaksjon fremhevet en rekke ganger.

Råd og anbefalinger som fremsettes av brukere på forumet har størst verdi om de er basert på egne erfaringer og uten at spesielle leverandører er favorisert. Dermed fremstår Tor Boine med troverdighet når han linker til flere nettbutikker hvor den ene selger et produkt litt billigere enn Foto.no.

Foto.no har forøvrig mye brukbart og har etter oppkjøpet av Interfoto fått med seg noe av Norges tyngste kompetanse på lysutstyr.
Åpne uskalert versjon i eget vindu