Ståle V.
Har skriveren nevnt i overskriften og får den ikke til å skrive ut bilder. Totalt har jeg vel skrevet ut et sted mellom 250 og 300 bilder med den. Ved forsøk på utskrift får jeg meldingen: "communication error" og "check the printer power and printer connections"

Har prøvd med tre forskjellige signalkabler og tre forskjellige koblingspunkter, ingen ting skjer. Har prøvd å ta strømmen og koble til igjen uten at noe fornuftig skjer. Prøvde å skrive ut for noen dager siden og skriveren viste "busy" på skjermen uten at en utskrift kom. Nå får jeg ikke denne beskjeden lenger.

Ved forsøk på å installere driver på nytt får jeg beskjeden: "printer driver not installed"
Det stod et sted at det var anbefalt å bruke driver allerede installert, og det prøvde jeg på.

Pc-en finner skriveren, det ser jeg når jeg er inne på "innstillinger" i windows og kabelen er koblet til. Prøvde å koble til med wifi, uten hell. Brukte trådløs forbindelse da jeg hadde internett fra NextGentel, nå har jeg fra Telenor og har brukt kabel fordi jeg ikke fikk til å bruke trådløs forbindelse med Telenorabonnementet.

Noen forslag til løsning? Skriveren er kjøpt 06.09.2018.
#1
#1
Audun S.
Det står en del om drivere i denne omtalen.
Air print er også nevnt. Kan det være en løsning å laste ned en app?

http://www.kameranytt.no/provd-canon-selphy-cp-1300/

Vennlig hilsen Audun
Ståle V.
Fikk meg internett fra Telenor i mars i fjor. Før det hadde jeg NextGentel. Den overgangen gikk ikke smertefritt hva wifi angår... Før skifte gikk det fint å skrive ut fra min Huawei P10 Lite men ikke nå... Det var noe tull med menyer og passord på skriveren den gangen. Så løsningen ble kabelforbindelse.

Mulig jeg er litt uopplyst her, men mener du app til pc-en?
Audun S.
Tror du muligens kan laste ned app til pc, som til Mac.
#2
#2
Knut S.
Hei Ståle, du har 5 års reklamasjonsrett på oppståtte feil og mangler.
Dette etter Forbrukerkjøpsloven, dersom du har kjøpt den som privatperson.
Ståle V.
Hei. Var litt usikker på om det var 2 eller 5 år. Ja den er kjøpt som privatperson, og den er litt mindre enn tre år gammel og lite brukt. Kjøpte den her på Foto.no. Skal først teste den hjemme hos min bror for å bli enda litt sikrere på spørsmålet om den har en feil eller ei.
Odd S.
Ståle V skrev:
...Skal først teste den hjemme hos min bror


Det kan være mange årsaker til at wifi-koplingen ikke virker, feil på skriveren er én. Fabrikkinstillinger er ofte en god plass å begynne. Menyer i min CP1300 byr på en genrell reset for å tilbakestille alt, og en WiFi-reset.
Ståle V.
Satt og skrev en mail til serviceavdelingen hos Foto.no. Prøvde til slutt å skrive ut en siste gang. Fikk en feilmelding om at jeg brukte feil blekkpatron. Tok den ut og satte den inn igjen, voila så ser skriveren ut til å virke igjen! Det gikk plutselig å skrive ut igjen.
Åpne uskalert versjon i eget vindu