Jan E.
bildebildebilde
Hvor mye kan jeg selge dette kameraet med motor for. Linsen har en liten ripe i frontglasset.
#1
#1
Vidar H.
Kjøpers marked?
Tror Leica speilrefleks er mer tungsolgt enn Leica M, og ofte er det optikken som er av interesse. Tidlige modeller av R4 var med på å gi de et dårlig rykte pga elektronikkfeil, men har du en ok histoikk til kamera å komme med så du kan fortelle noe mer hva du selger så bør du klare å få mer.

Samme om det er filmtestet, fremtrekk er ok, kamera er lystett og ikke spiser batterier, men nå er vi mer over på det generelle og over på at ett kamera er ett kamera. Virker det ok så får du mer for det.

Tipper det kommer mer presise svar etterhvert, selv er jeg mer inne på Leica M, så alt blir mest kvalifiserte gjettinger om R serie, helt til du kommer opp til R8 for den har jeg hatt :)

Lykke til med salget.,

Mvh Vidar H
#2
#2
Roar F.
Det enkleste er å søke på denne modellen på ebay, og sammenligne tilstand, og dermed få et inntrykk. :-)
#3
#3
Jonny N.
Se på prisene her:
http://www.leicashop.com/vintage/de/Leica/R-System/Kamera...te&p=1

og her:
http://www.meister-camera.com/produkt-kategorie/gebraucht...r-kameras/

Som selger i Norge må du nok legge deg langt under disse prisene. I det minste må man ta høyde for at det må betales mva hvis det selges i EU. Og så må man som privat selger uten noen form for garanti tilby en lavere pris.
Hvis du vil selge via eBay må du huske at kjøper har veldig gode rettigheter. Å få noe slikt som dette i retur vil gi problem med tollen. Sørg for å ha papirene i orden før eksport.
Åpne uskalert versjon i eget vindu