Øyvind H.
Jeg opplevde at en sort dyse ikke ville åpne seg. Dette var tilbake i 2017. Jeg skulle prøve litt alternative metoder, men det ble aldri noe av. Dermed har den bare blitt stående "å samlet støv". Nå har jeg storrydding på gang, men jeg får meg ikke til å bare kjøre den på dungen heller. Hva om den virker?

Derfor stakk jeg innom dette forumet først. Som vanlig blir jeg inspirert til å prøve selv, men tør ikke ta sjansen på å kjøpe 9 nye blekkpatroner hvis den skulle vise seg å ikke virke. De fleste blekkpatronene som står i gikk ut mellom 2015 og 2017, så jeg vet ikke om man kan prøve å rense printerhodet selv, for så å teste om den virker, før man eventuelt kjøper nye patroner?

Det er det som er så kjipt. Jeg har isopropanol, hydrogenperoksid og en kraftig ultralydvasker. Alle kjente metoder, men jeg tør som sagt ikke gamble. Derfor tilbyr jeg denne gratis til den som føler seg litt mer eventyrlysten enn meg. Jeg bor i Narvik så jeg aner ikke hva fraktkostnadene blir.
#1
#1
Bård Ivar F.
Hvor mye blekk følger det med?

http://kringlyd.no
Hosted by ProIsp
Øyvind H.
Beklager. Skriveren ble stående bak så mye annet at jeg orket ikke dra den frem for å sjekke mengder på patronene. Jeg måtte ha hjelp til bære den ned på hengeren så hvis du ikke bor i Narvik og kan hente den i løpet av helga så går den over til resirkulering om noen dager.
Bård Ivar F.
Du må gjerne ta ut patronene, pakke de samlet og sende til meg - så betaler jeg for frakten ?
Åpne uskalert versjon i eget vindu