Bård Ivar F.
bildebildebilde
"Opplev den beste kvaliteten. Lag profesjonelle bilder i salgskvalitet med denne A3+-skriveren med 12 blekkassetter - uten behov for å sende bildene til et fotolaboratorium. Med høy produktivitet og støtte for ulike typer utskriftsmedier får du maksimal fortjeneste."

Her står et slikt vidunder av en Canon PIXMA PRO-1, men den er tom for blekk. Produktet er utgått og tilgang på deler er historie. Noen her som har liggende noe blekk de vil bli kvitt eller betale noen hundringser for den som står her?
http://kringlyd.no
Hosted by ProIsp
#1
#1
John Reidar P.
1
PIXMA PRO-1 er en meget god printer, har en selv. Hvis det bare er blekk du trenger, har de originale patroner på lager hos tonerweb.no. Sikkert også andre leverandører som har det.

PS: Jeg har ingen tilknytning til nevnte leverandør:-)


Mvh
John Reidar
Bård Ivar F.
Takk for tips. Ser at det blir ca kr. 4500,- for blekk og så er det muligens et nytt printhode som må til, men har ikke nok blekk til dyprens for å få sjekket printhodet. En ond spiral det der.....
John Reidar P.
2
Det går fint å bytte chip og fylle patronene selv. Mulig du har sett denne og flere til av videoer fra Jose Rodriguez om denne printeren.

http://youtu.be/Zsq1DZX99xg?list=PLy-ZTSBwqckZ5OIBpLsLcwEgJ4O080G7h

Jeg har ikke gjort det selv på PRO-1, men på min Pixma Pro-10s resetter og etterfyller jeg. Kjøper originale store patroner (360ml) som tappes for blekk og fylles på Pro-10s patronene. Har 2 sett patroner og bytter alle på en gang når en er tom. Sparer noen kroner og beholder kvaliteten på originalt blekk. Printing hjemme er ikke noe man gjør for å spare penger, men som en ekstra del av fotohobbyen.

Det er flere som mener at å tenke print allerede når du komponerer bildet gjør deg bedre som fotograf. Stiller meg bak den uttalelsen, og kommer nok ikke til å slutte med printing hjemme:-)

Om det vil svare seg å bytte et eventuelt defekt printerhode har jeg ingen formening om, men mulig Canon Norge har et liggende?

Hadde tidligere en Canon 9500 som fungerte upåklagelig til jeg måtte ha ny PC og gikk for en iMac 27". Da var den plutselig ubrukelig pga at Canon ikke oppdaterte driverne til denne printeren for iMac.
Har ikke sjekket om det er drivere til mine 2 printere for en Big Sur oppdatering, så det blir ikke gjort før det er klarert.

Lykke til med din PRO-1 :-)
Bård Ivar F.
bilde
John Reidar P skrev:

...på min Pixma Pro-10s resetter og etterfyller jeg. Kjøper originale store patroner (360ml) som tappes for blekk og fylles på Pro-10s patronene. Har 2 sett patroner og bytter alle på en gang når en er tom. Sparer noen kroner og beholder kvaliteten på originalt blekk...


Ja, det blir veien videre her også..... så nå tømmes PRO-1 for sine siste edle dråper....


http://kringlyd.no
Hosted by ProIsp
Åpne uskalert versjon i eget vindu