Jonny N.
bildebilde
Hver gang jeg veksler mellom Print og f.eks Develop så forsvinner papirprofilen i Print. Samme hvis jeg åpner programmet på nytt. Mener at LR husket siste profil før?
Jeg har eplemaskin med siste OS. Mulig dette startet med Big Sur, men har dårlig hukommelse og brukt skriveren lite i det siste.
#1
#1
Per Arnfinn P.
Last ned Epson Print Layout. Og send meg PM så sender jeg deg LR Plugin av Epson Print Layout slik at du kan skrive ut direkte fra Develp Module og Export
Jonny N.
2
Takk for tilbudet, men bruker hovedsaklig Ilford papir. Smooth Pearl og Gold Fibre Silk.

Jeg hadde forøvrig store problem med farvestyring etter siste eple OS oppdatering. Bruker en Epson 3880 og driver versjon 10.35 ga klassiske feil med feil farvestyring. Siste driver er 10.85, men den ble ikke gjenkjent. Løsningen ble amerikansk 10.90. Sånn til info for de som får samme problem. Ga meg i alle fall hodepine. Fans datating.
Odd S.
Jonny N skrev:
...Fans datating.


Hehe, det kan du si. Du har kanskje kommet til et punkt der det er aktuelt å investere i et eget utskriftsverkty. Qimage er velkjent og bra og relativt rimelig, det koster ca 80USD for utgaven som har plugin for LR og PS, http://www.ddisoftware.com/qimage-u/

Redigert:
Kom på at du sannsynligvis er Mac-bruker. I så fall kan du sjekke Qimage One som ddisoft utviklet sammen med et annet firma, du kan finne programmet her: http://www.binartem.com/qimageone/ Det har ikke like lang track record som Windows-utgaven, jeg tror Mac-versjonen kom i 2017-18.
Jonny N.
Takk for tips. Jeg skal ha det i bakhodet til neste gang det blir dataproblem.
Jeg brukte programmet Mirage tidligere. Det sluttet virke for et par OS oppdateringer siden. Var godt fornøyd med det, men kan ikke rettferdiggjøre prisen for nyeste utgave til mitt bruk.
Åpne uskalert versjon i eget vindu