Marius F.
Har et arkiv 35mm film på noen titalls tusen bilder som jeg tenkte digitalisere. Er innforstått med at dette uansett vil ta litt tid, men ser etter en scanner som kan gjøre jobben så effektivt som mulig. Har tittet litt på Epson 850 pro som kandidat, men vil gjerne høre om alternativer før jeg investerer.

Ønsker god kvalitet, mulighet for å scanne negativ og dias, batchscanning og en pris som helst ikke overstiger 10000-12000.

Veldig takknemlig for alle gode råd!
#1
#1
Jonny N.
Nikon Coolscan 5000. Med forbehold om at dette er en gammel skanner som ikke kan gi noen reklamasjonsrett hvis det blir problem. Koster vel ca. 5000,-./7500,- Tar den kvelden så er det lite du kan gjøre bortsett fra å kjøpe en til. God gammel Nikon kvalitet.

Hvis du også må skanne Kodachrome må du ha Nikon Coolscan 9000. Da blir prisen mindre behagelig, men det er ikke noe annet alternativ hvis du skal ha automatisk støvfjerning.
#2
#2
Ståle V.
Har ikke testet denne selv. Bare er nysjerrig på den. Denne i linken er den dyreste Plustech skanneren Scandinavian Photo har. Du kan jo ta en kikk. Er det noen her inne som har prøvd disse Plustech skannerne?
http://www.scandinavianphoto.no/data-bilde/scanner/scanne...ner-320664
Åpne uskalert versjon i eget vindu