Siri N.
bilde
1
Hei! jeg skal ta bilder av en hest til en skoleoppgave. Det jeg lurer på er om noen har tips til problemstilling i oppgaven? hvem kan være målgruppe?
Jeg har tatt noen bilder og er ganske fornøyd med et par, men sliter med å finne en mening med bildene og unngå at det bare blir et bilde av en hest. Bildene skal ha en sammenheng og bakgrunn.
Noen som har noe tips?
#1
#1
Bjørn J.
4
bildeHei, jeg fotografere mye hest og det er jo spennende. Hva med å følge en hestejente på stallen med alt hun gjør der og samspillet mellom de to kan være en innfallsport til å lage en fin historie I tillegg handler det også om hestesport som dressur og sprangridning. Og så må du fotografer de to som et portrettbilder og da anbefaler jeg at du bruker motlys.
#2
#2
Bård Ivar F.
2
bildebildeSamspillet mellom hest og rytter kan være et utgangspunkt for en problemstilling?
#3
#3
Bjørn J.
3
bildebildebildeHei igjen.
Jeg synes at veldig mange bilder som blir fotografert på stevner blir veldig like. De som fotograferer er nesten bare unge jenter som helt sikkert kopierer hverandre i stil. Her kan du godt prøve å bryte dette mønsteret med å finne andre steder å stå, bruke andre brennvidder, jeg bruker blant annet en 24mm. Hvis du vil ha noe feedback på bildene kan du godt sende dem til meg, jeg er yrkesfotograf og underviser i fotografi. Jeg regner med at du kan stå inne på banen. jeg har fotografert hest på Island og her er noen av dem.
Min epost er johnsen@buskerudmuseet.no
#4
#4
Geir B.
1
Hei Siri,

Her er noen hestebilder jeg har tatt i forbindelse med polo-konkurranser.

bilde nr. 1073556
bilde nr. 1073743
bilde nr. 1073896
bilde nr. 1073897
bilde nr. 1073899
bilde nr. 1073900
bilde nr. 1090293
bilde nr. 1090295

Hester i aksjon er fascinerende. De er minst like konsentrerte som rytterne. :-)

MVH

Geir

Amatør med interesse for landskap.
Åpne uskalert versjon i eget vindu