Audun S.
bildebilde
Denne appen har fått en del pepper, og tildligere har også jeg hatt litt trøbbel med den i blant.
Men det siste året har jeg brukt den med 5 stk Fujimodeller helt uten problemer, se bildet.
Så i dag tok jeg sjansen på å oppdatere min bruktkjøpte X-T3 til firmware 4.0 fra 2.xx via appen. Det gikk aldeles glimrende!
Fantastisk også å få helt ny firmware med de nyeste AF-algoritmene i en ikke helt ny Fujimodell. Bra av Fuji, synes jeg. :-)

Vennlig hilsen Audun
#1
#1
Jonny N.
bildeTja. Bildet er fra sommeren 2017.
Audun S.
Poenget mitt er at Fuji sin app har fungert stabilt for meg nå med disse 5 Fujimodellene gjennom det siste året, samtidig som enkelte andre har hatt problemer med å få til appen.
Da jeg hadde skaffet meg X-T30 i fjor hadde jeg litt trøbbel og slettet appen, slettet tidligere Fujimodeller jeg har hatt fra appen (X-Pro2 og X-T10 kanskje flere), og installerte appen på nytt. Siden har jeg lagt til kamera etterhvert som jeg har skaffet dem. Appen har altså fungert fint og stabilt med de 5 Fujimodellen som vises på skjermdumpen. Har nå bare X-E2s, X-T1 og X-T3. Har alltid tidligere oppdatert kamera ved å laste ny firmwarefil over til minnekort via datamaskin, men i går tenkte jeg at jeg skulle prøve å overføre oppdateringen 4.0 direkte fra mobilappen til Fuji til kamera siden den lå tilgjengelig der i appen. Det gikk helt knirkefritt, og det var enkelt og selvforklarende.
Synes Fuji har jobbet bra med appen sin, og ikke minst med solid oppdatering av firmware for X-T3 til 4.0 med AF-algoritmer fra X-T4 og den nye X-S10. :-)
Jonny N.
1
Har lest om folk som har problem med appen til Leica også, men hos meg har det fungert problemfritt. Men må innrømme at jeg kun har brukt den til testing.
Jonny N.
1
bildeTar ca. ti sekunder å koble opp forbindelsen til telefon. Ikke noe jeg bruker ofte, men måtte teste nå. Dette er omtrent så langt som WiFi rekker. 15 meter antar jeg (135mm objektiv).
#2
#2
Audun S.
1
bildeEnkelt å slette kamera en ikke har lengre fra appen.
Har en problem med denne Fujiappen, så slett alle kamera fra den, slett appen, last inn appen på nytt og last opp aktuelle Fujimodeller på nytt.

Vennlig hilsen Audun
#3
#3
ivar h.
Slette bilder lagret på appen
Hei Appen fungerer veldig bra, men hvordan slettes lagrete bilder fra appen?
Ivar
Audun S.
Vet ikke, kanskje de bare må slettes der de blir lagret? Prøv det.
ivar h.
1
Hei
Var ikke klar over at bildene var lagret i arkivet, så da var de vekk. Egentlig fornuftig, for de tar jo en del plass på mobilen:)
Takk for hjelpen
Åpne uskalert versjon i eget vindu