karin s.

hei,har en canoscan 8800f som jeg ikke finner oppdatering til til Mac high Sierra,hva gjør jeg,noen som har et godt tips...
mvh karin
kes
#1
#1
Audun S.
Prøv her: http://www.hamrick.com/vuescan/canon.html#scanner-drivers
Lykke til!
Vennlig hilsen Audun
karin s.
takk Audun,men vue scan kan ikke brukes,da må jeg kjøpe den. trenger en driver til Canon,og de har ingen,må kontakte de etter helgen, de har før funnet driver til meg laaaannngt nede i undermenyer;)
men takk for forsøket.
mvh karin.
Jonny N.
1
Du må ta det økonomiske løftet. Det er nok ingen vei utenom.
Jonny N.
1
bildeEt kjempebra program. Etter at jeg kjøpte den dyre versjonen har den alltid fungert etter alle oppdateringer av OS. Det kan man ikke si om kablene til skanner. Fysj man må ha mange kabler for at gamle skannere skal fungere, og det er dyrt.
Jonny N.
bildebildeTestet et lysbilde på Epson 2400 og Nikon 4000.
#2
#2
Oddvar S.
1
Jeg har også bare gode erfaringer med VueScan. Jeg kan ikke huske at den kostet mange hundrelappene.
karin s.
hei, nei den koster 900,greit,men om jeg går inn og kjøper den,vil den automatisk fungere sammen med canon sin uten videre?jeg er ikke teknisk nerd;)
Jonny N.
Jeg kjøpte den billige versjonen først, kan ikke huske at det kostet mere enn forskjellen mellom de når jeg oppgraderte. Du bør selvfølgelig teste prøveversjonen først. Da får du et stort vannmerke på bildet, men ellers mener jeg det skal fungere som en betalt versjon.
karin s.
bare at jeg får hele altet med påfilmen,tplate filmholder,osv!
karin s.
har testet prøveversjonen,men her er det noe som ikke stemmer,jeg har scannet mye film før mens det fungerte med oppdateringene, nå får jeg ikke bare filmen ved skanning,men både plata,filmholder og alt, det stemmer ikke,selvom jeg får med vannmerket bør jeg kun få filmstripen... hva er feil her?
mvh karin.
Jonny N.
Velg transparenter i stedet for bordskanner.
karin s.
har gjort det, ingen forskjell der;(
Jonny N.
Nå har jeg Epson, men der er det viktig at kontakten til lokket er koblet til. Har glemt det selv noen ganger.
#3
#3
Oddvar B.
Har samme scanner. Canon sluttet vel å oppdatere driverne for noen år tilbake. Bruker imidlertid Vuescan som beskrevet av andre her og er godt fornøyd. En fordel med Vuescan er at har du først betalt 1 lisens, så kan du bruke den på de scannerne du evt.måtte skaffe deg i fremtiden.
karin s.
har kjøpt, kjøpte feil selfølgelig, for kjapp, må ha den med filmslides;) håper det går i orden, litt kjipt å betale engang til!men hører ikke fra de, etter betaling kom svaret kjapt!
karin s.
må nok be om hjelp igjen! har som før nevnt kjøpt vuescan og lastet ned! men får ikke programmet til å fungere! har kvittert ut på tilbakemelding fra firmaet, prøver å scanne film, men nei, skjer ingenting, har kjørt omstart! noen som vet?
mvh karin.
Jonny N.
karin s.
bilde
Jonny N skrev:
Ta noen skjermbilder


skjermbilde.


kes
karin s.
bilde
karin s skrev:


skjermbilde, fikk ordnet det! takk for hjelpen;)

kes

kes
Jonny N.
Du har fortsatt Modus: Bordskanner
karin s.
ja, hva foreslår du..har transparent på de jeg la inn nå,

Jonny N.
Du må ta et utsnitt og selvfølgelig velge sort/hvitt. Har pakket ned skanneren igjen, men hvis det virkelig trenges kan jeg ta den frem igjen.
Jonny N.
Du må først ta en forhåndskann. Så tar du utsnitt.
karin s.
Ja har sort hvit negativ,og får sort hvit,har scannet inn og konvertert til positiv, scannet i tiff og fikk veldig bra resultat,takker for hjelpen,;)
Mvh karin.
Jonny N.
Åpne uskalert versjon i eget vindu