Håvard V.
Hei, Jeg er en fyr på 18 år som driver med både foto og video, og som ønsker å utvide min portefølje. En proff videoprodusent som lager b.la reklamefilmer, fortalte at han i starten bygget opp en solid portefølje ved å tilby gratis-jobber innen film for bedrifter.
Jeg ønsker også å gjøre dette, ettersom jeg vil utvide porteføljen. Har holdt på i underkant av 2 år og har foreløpig laget 3-4 kortfilmer, fotografert i iallefall 3 events og filmet i 2-3 events.

Men jeg synes ikke disse gir en god nok protefølje.-
Noen tips til HVOR jeg kan legge ut og tilby tjenesten min?
og Evenutelle andre tips ang. foto og film for klienter og kunder`?
#1
#1
Kim L.
3
Mulig frivillige organisasjoner kunne være interesserte? Jeg har tatt litt bilder for Dyrebeskyttelsen, og de har jo satt pris på det. Lettere å bli kvitt katten når den ikke skal ut på Finn med et kornete mobilbilde. ;)

Jeg er litt skeptisk til gratisarbeid for bedrifter, egentlig. Hvis mange nok gjør dette, er det jo en sjanse for at de gjør hverandre og hele bransjen en bjørnetjeneste. Hvorfor skal bedriftene betale, når det er nok av unge folk som gjør jobben gratis?
#2
#2
Tor B.
fins sikkert noen småbutikker i nærmiljøet ditt som du kan spørre.
Der jeg ville startet.

- - - - - - - - - - - - - - -
#3
#3
-
Avsluttet konto 20773
2
Jeg er en nyfrelst kombinertløper (foto/video), men har nokså lang erfaring med foto. Faktisk helt fra den tiden man lagret filmruller i kjøleskapet. :) Video er nytt for meg, men utrolig givende å holde på med.

Utstyret man i dag får for en relativt beskjeden slump med kronasje gjør at man kan få et proft resultat, om man behersker teknikken i tillegg til den visuelle biten.

Jeg har to barn i idrettslaget her i bygda, og har derfor tilbydd mine tjenester helt vederlagsfritt for klubben. Idrettsgrenene er håndball, fotball, turn og ski, så her er plenty av fotografiske muligheter både ute og inne. Videoene jeg produserer publiseres på klubbens facebooksider.

MVH JOO
Åpne uskalert versjon i eget vindu