Arild T.
Har nå Fujifilm X-T1, X-T2 og X-H1. Synes det er meningsløst å beholde alle tre. Kjøpte X-H1 pga innebygd bildestabilisering i kameraet.
Jeg ønsker å selge ett av kameraene da jeg ikke har behov for eller har tid til å variere mellom de ulike kameramodellene når jeg fotograferer. Hvilket bør jeg kvitte meg med? Mitt resonnement er at jeg kvitter meg med X-T2 da den er mye likt X-H1, bortsett for at den mangler stabilisering i kameraet. Jeg beholder X-T1 da dette kameraet er mindre og lettere i situasjoner da X-H1 er for stort å håndtere, f.eks ved reiser og fjellturer. Er dette et fornuftig valg? Fint å høre deres meninger.

Takker for svar!

Arild Thingvoll
#1
#1
John Reidar P.
1
I den grad det er mulig å foreta fornuftige valg angående fotoutstyr, virker det som du er på rett vei:-)
#2
#2
Rune A.
2
Personlig ville jeg vel solgt både X-T1 og X-T2,,, er litt for likt ;-) ville heller kjøp en X-e3 eller X-pro 2 da disse er "annerledes" og gir en helt annen opplevelse , var jeg kun ute etter at det skal være bitte lite til turer ville jeg gått for en X-t20/30...


Nå er det mange som liker og ha 2 hus som er mest mulig likt sånn betjeningsmessig for og få ting til og gå fort osv osv ,, bryllupsfotografer og sikkert de som driver med sport frks..

For meg som har det som hobby lokker det vel mer med ulikheter :-)
Audun S.
X-Pro2 er veldig fin. Liker den svært godt. Er det jeg trenger.
Hadde før den X-T10 og X-E2. Hadde tidligere X-T1 og X-E1 (som var min intro til Fuji).
#3
#3
Arild T.
Takk for interessante innspill, men venter på flere vurderinger!

Arild Thingvoll
Geir B.
6
Du spør "Er dette et fornuftig valg?" ... altså å beholde X-T1 "da dette kameraet er mindre og lettere i situasjoner da X-H1 er for stort å håndtere".

Så sier du (etter at noen har antydet at det IKKE er et fornuftig valg) følgende "venter på flere vurderinger" ...

Hvorfor tar du ikke bare og selger hele sulamitten ?

Da vil du - umiddelbart - kjenne på hva det er du savner ... og så kan du (enkelt og greit) kjøpe tilbake det du savner !

Jonny N.
Arild T.
Fujifilm er ikke skitt, fullt på høyde med de andre rennomerte kameraene. Jeg er ikke så opptatt av merke. Har i tillegg til Fujifilm både Sony og Canon:)
Jonny N.
1
Det var bare tull. Ment som en morsomhet.
Arild T.
Arild T.
Takk for innspill, Geir, men dette var et radikalt forslag. X-H1 blir mitt første valg av disse kameraene, uansett.
#4
#4
-
Avsluttet konto 29563
Luksus problem er deilig. Jeg har flere venner som har tre kamerahus som passer alle objektivene deres. Det kunne jeg selv ha tenkt meg, men har bare to foreløpig. Når ble fotografering fornuftig, det er kun rekreasjon og "galskap" :-)
#5
#5
Arild H.
1
Kjøpte en X-E3 for et år sideni tillegg til min gamle X-T1, og nå for noen uker siden kjøpte jeg full X-H1 pakke og solgte min gamle X-T1 .
Så da sitter jeg med en meget fin kombo X-E3 og X-H1.

Så jeg støtter forslaget til Rune..
... selv om jeg også synes Geir's forslag var glimrende. :-)

mvh Arild
Arild T.
Takk for innspill. Selger nok min X-T2.
Jeg har hatt X-H1 en 14 dagers tid nå og er superfornøyd.
Hva er dine brukererfaringer, Arild?
Arild H.
1
Kan ikke på dette tidspunkt gi noen utfyllende kommentar, men er stålende fornøyd så langt. Har hatt kamera en måneds tid men ikke fått særlig tid til å teste ennå.
Fotograferer en del med manuell optikk og søkeren er helt topp. I tillegg er det stabilisatoren i huset, det funker jo helt topp.. 5 akset på Fujioptikk med stabilisering i optikk og 3 akset på manuell optikk.
Min Samyang 135mm f2 kom virkelig til sin rett på X-H1.
Åpne uskalert versjon i eget vindu