Raymond W.
Jeg har en Epson Perfection V600 Photo som jeg har hatt en stund og som har vært perfekt til mitt bruk.
I dag startet jeg innskanningen av en mengde svart-hvitt bilder til en ny bok jeg skal lage. På flere av bildene får jeg striper i bredden, både mørke og lyse striper (!?).
Hva gjør jeg? Jeg har rengjort begge glassflatene, det hjalp ikke. Jeg tør ikke å gå inn i maskinen, må den kanskje på service? Eller er tiden kommet for å investere i en ny?
Gode råd mottas med takk.
Vennlig hilsen
Raymond Wardenær
Oslo
#1
#1
Jonny N.
Har opplevd noe lignende. Gudene vet hva som var årsaken. En eller annen oppdatering av OS eller driver. Plutselig virket det som normalt igjen. Datating. Lever sitt eget liv. Prøv et annet program. F.eks Vuescan gir en gratis prøveperiode.
#2
#2
Vidar Magnus J.
Jeg har også problemer med fargestriper på min Epson, en Stylus XS125 printer uten at jeg kan forklare årsaken til problemet, om det er svakheter i printerne eller programmet. Den skriver fint inntil de siste 5 cm av papiret før den lager fargestripene og strekker dem over hele papiret. Jeg har nå utrangert printeren og er på utkikk etter en ny og annet merke, i mellomtiden printer jeg ut viktige bilder hos fotograf.
#3
#3
Roy Sigurd K.
Tviler på at det er programvarefeil - er nok heller svakheter i strømforsyninga som gjør at noe år ujevnheter. Foreslår at du tar kontakt med noen på http://bitraf.no/ eller noe og betaler dem litt for å se på det - sikkert billigere enn å sende den på service.
Åpne uskalert versjon i eget vindu