Keshav N.
bildebilde
Jeg tar vanligvis ikke slike bilder men her fikk jeg lyst å leke litt med editering.
Jeg har flere men jeg syns den orange pussefilla skjemmer bildene derfor bare 1 closeup. Har dradd hardt i spakene her, for mye ??? Bildet er tatt slik at jeg ungikk å ta med noe jeg ikke ville ha med på bildet. Kamera Nikon d5200

mvh Keshav
Nøkkelord:
#1
#1
-
Avsluttet konto 76534
Jeg tenker ingen utenom deg kan sier om bildene faller i din smak og derfor kan jeg bare gi noen subjektive meninger om dette.

1. Perspektive er falsk. Sykkel ser ut som en leketøy for barn. Bedre vill være å fotografere fra nederst punkt mulig, minst fra like høyde som sykkel har.
2. Sykkel «faller» ut av bildet på venstre. Bedre hvis sykkel «kjører» opp.
3. «Fargevalg» i henhold til white balanse er i hvert fall tvilsomt. Kontrast mellom forskjellige objekter i henhold til fargene av objekter er bare dårlig. Enkelt sagt, for mye blå i de forskjellige deler av bildet.
4. Selv om at jeg sier dette ikke ofte men oppløsning er langt for lavt i henhold til kantene og flåter. Naturligvis kan det også være på grunn av nedskalering og manglende «farge- og lyssterke» kontrast.

Oppsummert kan jeg bare sier «Less is more». Fotografere bare detaljer som fanger deg hvis er noen i område du ikke vill ha med, prøv fra forskjellig punkter og hvis du ta fargebilder nytte alle farger du ha på plassen.

Hilsen
Thomas
Keshav N.
Takker for råd Thomas spesielt lavt kamera. Skal huske på dette. Det er ikke ofte jeg ser motorsykkel verdt å fotografere her men når jeg finner en skal jeg prøve dette ut. Denne sykkelen hadde en pussefille liggende ved siden av motoren og jeg syns ikke jeg kunne flytte denne.
mvh Keshav
-
Avsluttet konto 76534
Beste råd jeg ha fåt en gang var at jeg skal tenke over hva fører til at jeg vill ta et bilde og «ekskluderer» alt annet såvidt mulig. Dette fører til at mange scener jeg ser ender opp i et opptak som barer viser et detalj av hele bilde. Interessant nok blir muligheter hermed størere, tenker jeg.
Hvis jeg vill ser denne sykkel faller først pussefilla bak motoren i øyene og så rød fjær og helmet som ligger på benken.
Hvis jeg nå konsentrerer bare på denne 3 ting er det sikkert mulig å lage noen bilder som viser sykkelen uten å vise for mye.

Hilsen
Thomas
Åpne uskalert versjon i eget vindu