Det ukjente
Bildet inngår i albumet Praha -
Utstyr
  • Canon EOS 500 N
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeFuji velvia
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger208
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_5376} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

Vellykket monokromt bilde. Jeg får bibelske koplinger, er det ikke Maria og moren hennes, eller er det Jesus og moren hans på toppen av Oljeberget? Plott komponert og figur/farge-messig. Dette kan du. Mer!
Aleksander J.

Synes de ble plassert for lavt.
Mats N.

Instinktivt(?) tyckte jag ''för mycket himmel'', men inte efter ett tag, och det är inte för att vare uenig med deg, AJ...!;-)
Ruskigt läcker bild, ÅG!
MVH/Mats N.
Avsluttet .

Flott bilde. Bibelsk med mye luft. Nydelig plassering med solen bak de to figurene.

ØB
Hans Jørgen R.

Fargen på himmelen, ''bronse/gull'' passer veldig bra til motivet.
Bra sett og gjort
Åse G.

Takk for hyggelig tilbakemeldinger på bildet. Kjempepositivt at dere likte ideen. Jeg regnet med en del kommentarer rundt ''tom bildeflate'', ''beskjær bildet'', etc. noe jeg startet med. Jeg prøvde å beskjære bildet før jeg la det ut, men syntes selv at det mistet ''gnisten''. For meg er de tomme flatene viktige for helheten, og jeg tror vel at dere bekrefter at det funker.

Ha en fin dag - hilsen Åse
Hans- Georg S.

Enkelt og fint bilde med elementet spennende plassert i bildeflata. Kunne vært noe mer ''farge'' på himmelen, men dette er bare pirk.
Jóhann Á.

Mye himmel synes jeg er bra og motivet kommer fint frem. Glimrende. Men, jeg blir sittende og tenke hva disse står på. synes at bunnen er vekk, virker litt avkuttet.
Åse G.

Jóhann, bildet er tatt på Karlsbroen i Praha med kveldsolen i bakgrunn. Dette paret er en av de mange statuene som står som pilarer på selve broen. Karlsbroen er full av folkeliv med gateselgere med sine stativ, musikkanter og mengder av turiser og utfordringen her er å få motivet slik en ønsker uten å få dette med i bildet. mao, bunnen av bildet er et yrende folkeliv.

Av kommentarer her på FOTOdotNO er jeg blitt mer bevist to områder jeg ”jobber” med for tiden og det ene er lys og det andre er å ”isolere” motivet, se også bilde nr. 7353.

Takk for hyggelig kritikk – hilsen Åse
Jóhann Á.

Da, Åse, er dette et bedre alternativ.
Frøydis A.

Hei Åse! Dette likte jeg!!! Deilige farger og skikkelig behagelig å se på.. Dessuten fin plassering av siluettene. Er enig med deg at de tomme flatene er viktig for helheten. (Hm... Dette hadde faktisk passet på veggen min...)
;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu