''Pink''
Tatt på Mallorca 2002
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-09-23 11:41:34
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS-1 N
  • Canon EF 70-200mm 1:2.8 L
  • Blender-
  • FilmtypeVelvia
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger7384
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_36148} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Avsluttet .

Savner kontakt med annet enn modellens bryster, og har problemer med å forstå hvorfor hun ikke bibeholder bikini-overdelen på. Bakgrunnen forstyrres av den blå dammen, og lyssettingen er flat og uinteressant.

Etter min vurdering et dusin-bilde uten særlige billedmessige kvaliteter og med en lite original ide. En betraktning; bildet fremstår som et spekulativt side 3-foto fra danske aviser eller norske Vi Menn.

-kjell
Rune H.

Koomer ikke vi til Playboy - får Playboy komme til oss. :-)
stian w.

Er glad i jenter, men er her veldig enig med Kjell : )
leif b.

Er så enig med Kjell og Stian.Forskjellen er vel at i min alder så er disse blitt damer.
Etter og ha sett reaksjoner på slike bilder för, så må det jo väre noe som pirrer.Skal bli göy og se hvor mange visninger dette bildet vil få...leif
stian w.

tits får mange hits.

sånn er det bare Leif :)
Jeanette L.

hehe, tits får hits, den var bra!!!
Jeanette:-)
Kim P.

Fyfaen dritdeilig bitch da!!! Noen som har nummeret til denne kåte skreppa????
Kenneth P.

Dama ser ut til å kjede seg stort. Pen dame som man sikkert kunne fått til mye bra bilder med, men her platt og kjedelig fremstilt.
Andy N.

Hvorfor tror du jeg er kåt
Hilsen modellen
Ragnar W.

Jøss! Andreas, er det et selvportrett ???
Ivar K.

Hehehe... som jeg har kommentert tidligere syntes jeg slike bilder er helt uten kreativitet. Hvorfor kan ikke ''puppe'' fotografer gjøre noe mer ut av bildene sine? Hva med sort/hvit, varmefølsom film (tror ikke det gjør seg men...) eller noe annet som gjør bildet litt unikt. Et slikt bilde som vises her har blitt tatt tusenvis av ganger før.

Ivar
Carsten A.

Helt enig med IK i at dette bildet - som tusenvis på tusenvis av lignende puppebilder - er blottet for kreativitet. Og modellen ser jo helt tom ut i hodet - på bildet her, stakkar.

Men fotografen kan lage meget bra bilder hvis det er hva han vil, se bare på bilde nr. 17531

Men det blir altså disse ''Vi Menn''-bildene han velger å lage og vise her. Etter min mening har slikt ikke noe her å gjøre, men hver sin lyst.
MVH CA
Andy N.

Ok ! Disse ''puppebildene'' som dere kaller det er tatt i forbindelse med Vimenn opptak. Da nytter det ikke komme med ''ART'' ''Tecno'' bilder med altslaks skygger å lys settinger i hytt og ver.Bildene må se naturlige ut, med naturlig(flatt) lys. Bildene skal seges til blad og vanlige folk må forstå at det er ei jente de seg ikke enn haug med humper og gløvfter og rare farger. De som vil se sånt kjøper ''Fotografi''.Der er det som regel mer pupper enn i ''Vimenn''.(men frmstilt som ee''Kunst''?.
Ragner Westad Jer gidder ikke forklare spar deg selv litt heller.
Og til dere alle andre som rakker ned på modellene .Alle jentene jeg har tatt bilder av er helt nybeggynnere og første gang de har blitt tatt bilder av (utenom konfbildene kanskje hehe). De kan jo virke nervøsne og alt det der. Men jeg synes alle har hvert kjempe flinke og gir dem en stor applaus. Og husk de leser også kritikken fra dere.
Jeg synes at det er fint at mange synes at bildene ligner tusen vis av andre slike bilder. Da har jeg jo fått rett ''Bildekritikk'' Så takk til dere.Positivt .

Ha en fin helg
Andreas Nielsen

PS ! og til dere som synes det er så lett å ta slike bilder, å ta bildene knipse er bare 10% av jobben. Først må du finne modellen osv...................
Ragnar W.

Joda, jeg kunne vel ha spart meg den, men det var kun humoristisk ment. Har litt vondt for å dy meg i slike tilfeller ...

Ellers kan jeg for så vidt skjønne din frustrasjon over tilbakemeldingene. Men siden du sier at de som ønsker annerledes bilder kan gå å kjøpe Fotografi har jeg lyst til å antyde at kanskje de som vil se slike bilder som her heller kan gå å kjøpe ViMenn?

Jeg bør jo selvsagt først og fremst snakke for meg selv, men det ser ut som om dette forum gjerne vil ha litt mer kreativitet.

Og som CA sier, du KAN jo ta interessante bilder, så hvorfor ikke bruke dette forum til den siden av deg istedet for som testbenk for ViMenn bildene.

Tilbakemeldingene du får kan da ikke være særlig nyttige heller. Din forsikring om at hvis bildene ligner tusenvis andre så er de vellykede tyder jo på at du like gjerne kan vurdere de selv siden de ikke skiller seg ut i det hele tatt. Og med dine 25 års erfaring med denne type bilder behøver du da neppe dette forums vurdering av hvorvidt de er skikket for ViMenn eller ei?

Bare som en avklaring til slutt:

- Jeg er ikke i tvil om at det er arbeidskrevende å ta denne typen bilder også. Men det er vel temmelig mye ''cut and paste'' i arbeidsflyten tror jeg
- Jeg mener ikke at dette er en type bilder som definitivt ikke bør forekomme her, enten av moralske eller andre grunner (jeg finner de ikke støtende i det hele tatt, bare evindelig kjedelige)

God helg til deg og alle andre!!
Ivar K.

Dette er en fotoside (foto.no), en plass for foto. Ergo kan den sammenlignes med et foto-blad og ikke ''vi menn''. Altså skulle du sendt slike typer bilder til en webside av en helt annen kaliber (xxx). Men, jeg ser at du også kan ta veldig bra bilder! Det skal du ha. Men, jeg liker rett og slett ikke slik bilder som blir vist over.

Ivar
mange l.

Hej Andreas!

Fortsätt med ditt du är mycket duktig på detta.
Om du får lust att plåta annat skulle det bli
lika bra tror jag.
Var och en för det den gillar mest.

Mvh/Magnus
Steinar Dahlen V.

Ser ut som dama verger seg til og vise sine bryst,og som nokon andre sa ovenfor meg. at ho kjeder seg.
Greit nok at modellene dine er nybegynnara men dei kan da smile på bilda forde vel ? skader ikkje . Husk at viss modellen smiler i tillegg til og blotte seg så selger bildet fortare . Det trur no vertfall eg ...


Mbh

Steinar

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu