Vinter på Kvamskogen II
Utstyr
  • Nikon D200
  • Tokina 12-24mm f/4
  • Brennvidde12mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/90s
  • FilmtypeISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger670
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234348} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Steinulf L.
Dette var et blinkskudd. Mer er det ikke å si om det.:-)
Morten W.
Blinkskudd, ja!
ingebjørg fyrileiv g.
Et utrolig flott og vart lys ligger over det nydlige landskapet. Tåkehavet går langt innover bildet og forgrunnen passer utmerket. For en opplevelse å stå der..!

vh ingebjørg
Rolf J.
Flott bilde av norsk natur. Nydelig lys, perfekt skydekke, snø og fjell, kan det bli bedre?

Rolf
Arild P.
Ett flott fjellbilde!

God dybdeskarphet og fine farger.

Liker at du har lagt utsnittet slik at, det jeg antar er solnedgangen, ikke er i midten av bilde. Tror det ville dominert bilde for mye.

Det eneste jeg har å trekke er at for meg ser det ut til at kameraet peker nedover mot toppen som er rett foran tåken. Hadde kansje blitt bedre vis kameraet pekte mot horisonten.

Arild
Odd E. k.
Hei Torbjørn!

Et nydelig stemningsbilde, der skiføret sikkert var skiftende. Flott sollys som gir en fin kveldsstemning innover i landskapet. Kontrasten mellom snøen og fjellgrunnen og den noe rimbelagte fjellknausen midt på bildet er veldig flott. Tåken som ligger i fjordene samt det flotte lyset helt innerst i bildet er meget vakkert og fremmer en fin stemning. Komposisjonen er utmerket der det er en fin balanse i bildet mellom tåke, fjell, snø og lys. Flott fanget Torbjørn!

Mvh

Odd E.
Kjell Sigurd S.
Istemmer at bildet har et flott lys i seg og at skuet må ha vært en flott opplevelse. Er usikker på om jeg synes forgrunnen er så interessant at den fortjener så stor plass. Landskapet bortenfor er mer spennende med tåkehavet og de snødekte fjellene der bak, det kunne gjerne fått mer fokus. Teknisk er det jo topp som alltid fra deg.

Kjell S
Torbjørn K.
Takk til dere alle for hyggelige ord. Jeg har ulike varianter av tåkeheimen i Hardangerfjorden, bl.a et bilde som tilsvarer noe det man ser i øvre høyre hjørne. Skal prøve å legge det ut også etter hvert.

Torbjørn
Aleksander M.
Veldig flott bilde med nydelig lys. Liker skyene også.

Mvh Aleksander
Odd Tore S.
Meget vakkert og storslått.
Forgrunnen her er mye bedre enn på den tidligere utgaven, ikke så ''busy'', står bra til bakgrunnen. Likevel har den nok tegning til å være interessant.
Jeg er ikke enig i innvendingene mot vinkling og forgrunn her, vil tro at jeg hadde tatt et omtrent identlisk bilde om jeg hadde hatt sjansen. Det utsagnet viser også at jeg er forutinntatt i positiv retning, så du får vektlegge på bakgrunn av dette.
Odd Tore
Inger-Lise S.
Flott motiv, god komposisjon og et nydelig lys:)

Inger-Lise
Ole E.
Må ha vært en flott naturopplevelse. Synes du klarer å formidle denne opplevelsen gjennom bildet. Masse fint å hvile øynene på, men føler ikke helt det blir et system i det, selv om jeg ser måten du har komponert det på. Kanskje en mer spennende forgrunn kunne ha spritet bildet opp litt? Uansett et pent bilde, som faller i smak.
Tone A.
Hei Torbjørn
Dette vakre vinterbilde frå Kvamsskogen likar eg betre enn det første. Den store forgrunnen der snøen er farga av rosatonane frå solnedgangen, gir fin varme her om det er vinterprega fjell. Skarpe detaljar på overflata av snøen i forgrunnen med fine linjer nederst mot små bølga mønster frå høgrehjørnet og utover. Her er det også fine blåtonar som blandar seg med rosatonane. Fin diagonal som deler opp bildet mot venstresida med fjellpartiet med så spesielle linjer som ligg der i opplyst av solnedgangen.

Flott midtgrunn av fjellpartia i skuggen med skoddelaget som mjukar opp bildet. Og skodda er ein fin kontrast mot dei mørke fjellpartia.
Stor dybde med fjella bak som ligg som ei samanhengande rekke med skodda framfor med gylne tonar frå den gule solnedgangen i høgresida.
Vakkert vinertbilde av ein storslagen fjellheim der lysspelet og skodda gir ein flott effekt. Flott komponert med stor dybde.
:) Tone
Dag T.
Pent lys, men jeg savner et eller annet hovedmotiv i bildet. Forgrunnen blir dominerende uten å ha noe hvile blikket på. Dermed blir det ganske rotete.
ingeborg w.
Jeg synes det er bra som det er. Blikkfang, noe å hvile øynene på bør vanligvis være med. Det er ikke alltid en finner noe og jeg synes det er så mye liv i forgrunnen og så mange detaljer i snøen at det funker bra for meg. Det er ikke for kjedelig, masse å se på. Jeg synes heller ikke det blir rotete. Jeg liker godt diagonalen som leder blikket innover mot tåkehavet. Lyset og fargene er nydelige.
Ivar B.
Stødig landskapsbilde dette Torbjørn. Sterk og god linjeføring der blikket elegant ledes inn i tåkehavet i bakgrunnen. Fint mønster og struktur i forgrunnen, og jeg liker at den tar såpass mye plass. Mvh Ivar.
Åsmund K.
Herlig stemning i dette bildet, fint lys og god komposisjon.
mvh åsmund k
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu