Jerv
Bildet inngår i albumet - Norske dyr - - Bilder av dyr som finnes i mitt nærområde i Namdalen.

De fleste av dyrebildene er da også tatt i naturen rundt meg her jeg bor.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikkor 300 mm f 2,8 AF-S II + 1,4x
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger1722
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_199342} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Nils B.
Bingo. Flott bilde som gir meg en følelse av råskap. Nyyyyyter bildet i lange drag, og tenker nok at pumpa gikk da du fikk dette bildet. Det tekniske er ok.
mvh Nils
Jan Fredrik I.
Veldig fint Kjartan!
Ser få forbedringsmuligheter på komposisjon, kunne ønske noe mer ''spennende'' lys men det holder mål i lange baner dette også!
Flott levert av det råeste dyret vi har.
Mvh
Jan Fredrik
Steinulf L.
Enig med Nils. Dette er blinkskudd. Flott med øyekontakten.
Ivar B.
Flott levert dette! Dette må jo ha vært en fantastisk opplevelse. God komposisjon med innramming og der trærne i venstre bildekant balanserer den litt tunge stammen til høyre. Flott at bena på jerven står oppe på stammen, slik at klørne vises. Dette bare understreker villskapen i denne krabaten. Mvh Ivar
Ole Martin D.
søkki ta!!! Blink!!
Svein B.
Nok et flott bilde av jerven, her er miljøet svært kledelig og rammer den inn på en pen måte. Jerven presenterer seg også flott ved å stå på stokken slik den gjør her. Ser ut som om den har vært i krangel siden ene øret er noe kupert. Helt sikkert en herlig naturopplevelse, og opplevelsen er godt videreformidlet til oss her.

Mvh
Svein B
Audun S.
Enig med alt det positive nevnt i kritikkene over. Jerven er flott innrammet av elementene trestammene. Ville *kanskje* retusjert bort mygga mot det mørke over ryggen.
John-Tore G.
Wow for et herlig bilde. Skremmende bra. Tror jeg slenger inn en anbefaling her. Bildet fortjener det i mine øyne i alle fall.
Mvh John-Tore
Kjartan T.
Takk for rosende ord og anbefalinger. Hadde kanskje tenkt at noen ville synes at dette ble litt tradisjonelt og rett på. Men samtidig er jo dette et dyr som det ikke er tatt så alt for mange slike ''portrettbilder'' av i det fri.

Selv er jeg godt fornøyd med det intense blikket til dyret, og at det var en stor opplevelse kan jeg skrive under på.
Geir Arne M.

Et vakkert jervportrett. Teknisk holder godt. Mulig jeg ville ha et litt tettere utsnitt - tatt bort trærne til venstre og skåret litt til høyre - men det er pirk.

Alt i alt bra..

mvh
geir
ingebjørg fyrileiv g.
Herlig bilde, Kjartan. Flott dyr i sitt rette miljø. Øyekontakten gjør mye, men jeg er sikekr på at du har klart det like bra uten. Fine farger og utsnittet er passende slik jeg ser det.

-ingebjørg
Oddvar B.
Denne såg litt morsk ut ja.
Gode farger og flott miljø bidrar til å gjøre dette svært så bra.
Per Harald O.
Velkomponert og meget godt!
Stig B.
Nøyer meg med: Dette satt virkelig godt!!!!

Mvh Stig
Kjartan T.
Takk igjen for tilbakemeldinger på bildet.

Har nå endelig fått sett gjennom alle bildene fra Finlandsturen jeg hadde i forrige uke. Se flere opplysninger under mitt forrige bilde. Det er en stor sorteringsjobb, etter å ha fotografert i sju netter, men mye snadder å fylle i arkivet. Ser IFG (under det andre bildet av jerven) etterlyser noen bjørnebilder. Det kommer nok snart.
Robin J.
Hei Kjartan
Ser du har hatt bra klaff her. Flott skarphet og fint lys. Denne er jammen ikke enkel å få skarp. Kom selv fra Finland i går kveld.Jeg satt en natt i ''No mans land''(mener å kjenne igjen miljøet på dette bildet).Vi hadde besøk av jerv 2 ganger den natta men lyset var da veldig dårlig(bortimot mørkt). Det ble likevel en del bra fra de andre lokalitetene. Alt i alt en kjempeopplevelse.
Mvh RJ
Jan-Eilert P.
Nyter det skjeldne motivet. Sjekk de labbene! Ikke rart den flyter godt på snøen!

Veldig flott å se bilde av Jerv. Syns du har løst det veldig bra også. Det skiller seg litt ut fra de kommersielle bjørne-park-bildene miljømessig. (Får ikke følelelse av å ha sett dette 1000-ganger før. Det syns jeg er positivt.

mvh

Jan-Eilert

Avsluttet .
...må bare henge meg på her å si meg helt enig i alt her......styrken og råskapen i denne krabaten kommer godt fram...karen her...som jager bjønn og ulveflokk fra bytte.....sjansene på å møte den i de trønderske skoger er også stor....for ikke på mange mange år har det vært mere jervefrans.......mbh Bjørn
Jan Ove H.
Blink. Søkki ta
Jan-Eilert P.
måtte inn å se på dette igjen for å bokmerke bildet.

Helt rått.

Skulle gjerne hatt det på veggen.

J-E.P.
Espen A.
Her hadde jeg sprunget! Nydelig bilde av en altfor sjelden kar.

Mvh
Espen Amdahl
Ole Birger S.
Flott bilde av denne råtassen.
Kjetil S.
Så ikke dette før nå. Virkelig et blinkskudd. Et av de beste jervebildene jeg har sett. Dyktig utført på alle måter. Får lyst å dra til Finland bare for å endelig få sett jerven.

mvh Kjetil
Kjartan T.
Takk Kjetil, morsomt å høre. Og turen til Finnland anbefaler jeg virkelig. Det var en stor opplevelse, et eventyr som jeg vil tilbake for å oppleve mange ganger!
Monika Frisvold V.
Du verden for et bilde....
herlig blikk..
mvh monika
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu