Utsikt
Min datter Astrid sitter og koser seg og nyter utsikten fra Hommersåk mot Stavanger.
Bildet inngår i albumet DIVERSE NATUR- OG UTEBILDER -
Utstyr
  • Olympus digital, mju 300
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger747
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_186213} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Oddbjørn W.

Hei Hege!

Trivelig bilde dette. Med Astrid i forgrunnen får du stor dybde i bildet. Bra! De vokser til de ''små'' ser jeg..

Sitter å (og?) prøver å (og?) finne på noe å kritisere, men jeg synes bildet ser greit ut. Godt å se deg aktiv her på dotten.
Er det tatt nå nylig?

mvh
Oddbjørn

Kjell F.

Flott bilde hvor blikket ledes inn til byen i bakgrunnen. Synes alt passer!
Mvh Kjell
Jens N.

Fantastisk dybdeskarphed. Det virker rigtig godt med for, mellem og baggrund! - Sikke et flot hår den søde pige har..:-)
Jens
Steinulf L.

Flott dybde,fine farger og nesten tredimensjonalt. Fint bilde hvor du 'bruker' personen på rett måte.
Tuva K.

Hei Hege!

Du har tatt nok et nydelig bilde. Du klarer det gang på gang.
Veldig enig i kommentarene ovenfor, jeg synes rett og slett at alt passer jeg også; fargene, kompsisjonen, jenta som ser innover i bildet rett mot byen. Herlig!

Du har noen nydelige modeller ;)

Mvh Tuva
grete l.

Fint vårbilde. Enig med kommentarene foran vedr. dybde osv. Det først som fanget blikket mitt var likevel den gørnne jakka som tar opp og forsterker det grønne i forgrunnen, og det flotte røde håret som står i kontrast til de blå-lilla vårtrærne. Merker meg også sundet som leder blikket inn mot byen i det fjerne. Jeg leser ro og lange øyeblikk i bildet ditt.
Stine J.

Hei Hege,

Fint bilde hvor datteren din skuer mot Stavanger. Hun er bra plassert i bildeflaten. Ser for meg at hun syns det var godt å sette seg ned etter turen opp dit.

Bra!

mvh Stine
Venche J.

Flott dette Hege. :)

Så vårlig dere har det der nede. Her har vi ennå snø i store hauger.

Wenche.
Elise K.

Virkelig flott motiv. Blir også sittende og beundre håret til datteren din. Suget innover i bildet er fantastisk. Det eneste jeg kunne ønske meg er at bakgrunnen ikke var så ''grå'', men det er vel vanskelig å gjøre noe med en kjølig vårdag. ;)

Elise
Tone A.

Eit stemningsfullt bilde der dattera di har ein fin positur og ein ser vindspelet i det vakre haåret på den litt gråe vårdagen. Komposisjonen er svært bra med det gråe fjellet som forgrunn og Astrid som ein fargeklatt med håret sitt. og fargane er harmoniske slik som jakken og einebærbusken og furutrea,gråtonane på berget som går i gjen i landskapet innover og spesielt lillatonane i skoa , lyngen og på bjørketrea innover. Buksa som har litt av blåtonane til sjøen.
Bildet har eit uttrykk av ro der forgrunnen har friske fargar mot vårlandskapet innover. Flott dybde med Stavanger langt der bak under ein litt grå himmel med lette skyer. kjempebra jobba, Hege!
:) Tone
Hege J.

Hei og tusen takk til dere alle!

Bildet ble tatt i går på en spasertur langs fjorden innover mot Skjølvik fra Hommersåk for de som er lokalkjente. Det var endelig et opphold fra det utrøstelige regnværet vi har vært prisgitt denne påsken, så da lot vi ikke anledningen gå fra oss.

Astrid er ei flott jente (synes vi ;-), og håret hennes har alltid vært gjenstand for positiv oppmerksomhet. På dette bildet, bilde nr. 161603, ser dere henne forfra og her kommer hennes hårprakt til sin rett.

Selv liker jeg oppbyggingen av dette motivet, dybdefølelsen og det at blikket dras innover mot Stavanger i bakgrunnen. Er også fornøyd med de gjentagende fargene i bildet. Kjekt å se at mange av dere ser det samme som meg.
Igjen tusen takk for alle innspill!!

Ha en trivelig påskeaften! :-)

Mvh Hege
Avsluttet .

Hei Hege!

Dette ble veldig bra. Astrid gjorde at det ble bedre og som noen nevnte før så blir blikket ledet inn til byen. Men som du vet så er jeg svak for bilder fra Stavanger området.

Mye av barndommen min var faktisk tilbragt på et sted ikke så langt fra Hommersåk - en øy som heter Ådnøy. Vi pleide å kjøre båt ut dit fra Ims og Høle... Det var flotte tider og jeg savner idyllen der ute.

Jeg gleder meg til å se på hva du finner på neste gang :)

::are
Andreas S.

Hei!

Den utsikten der skulle jeg lett klare å like også:) For et sted å samle krefter! Liker komposisjonen din. Dessuten er fargene og ikke minst stemningen knallbra!

Mvh. Andreas D.
Anne-Grethe S.

Hei

For ein utsikt! Eg er vant til bratte fjell på alle kantar så dette blir idyllisk for meg:-) Det ser ut som om blikket hennar går i samme retning som mitt, nemleg innover i bildet mot byen.
Ørlite meir kontrast hadde kanskje gjordt seg. Ellers finn eg ingen ting å pirke på her. Eit flott og stemningsfullt bilde.

Mvh
Anne-Grethe
Odd Tore S.

Av og til er det godt å bare sitte og se mot en sped vår med litt tidlig rødskjær i bjørkene, med byen på god avstand i bakgrunnen.
Det er i alle fall det inntrykket jeg sitter igjen med her.
OK plassering av elementene i bildet, men litt uvanlig fargebalanse med et rødaktig skjær over himmelen. Det kan være verdt å sjekke ut virkningen av Color Cast i PS her.
Odd Tore
Linde G.

Nydelig bilde der det stemmer veldig med fargene for meg. Skoa går igjen i himmelen og det knallgrønne mot det friske røde håret gjør at bildet hever seg ytterligere. Sebart !

Hilsen
Linde Gilberg
Hege J.

Takker så mye for nye tilbakemeldinger!

Are: Du må ikke ha for store forhåpninger, da. ;-)

Andreas: Det gir balsam til sjelen å sitte slik helt rolig og bare nyyyte utsikten. Det er sånt man burde unne seg litt oftere, synes jeg.

Anne-Grethe og Odd Tore: Takk for tekniske tips, som jeg skal forsøke!

Linde: Tusen takk for godordene!

Mvh Hege
willy m.

Nydelig...et naturbilde som ikke er et naturbilde..kan man få det bedre...? komposisjon:meget god
farger:meget god
motiv:kjærlig og ekte
likte dette mvh willy
Hege J.

Takk skal du ha, Willy! Satte stor pris på den fra deg. :-)

God helg til alle fotovenner!

Mvh Hege
John B.

Hei ! Koselig og meget god turskildring dette synes jeg. Det meste er allerede sagt, og jeg slutter meg til resten av gjengen.
Om Hommersåk er perlå i Sandnes, tja den diskusjonen vil jeg ikke begi meg ut på, men at dere har massevis av nydelig natur å hvile blikket på er hevet over en hver tvil...
John B.
Eliza A.

Falt veldig for dette!!
Nydelige fargetoner og fin-fin komp.

Eliza
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu