På naturens vegne,
I fotsporene til en inspirator som jeg setter stor pris på. Bevistgjøring og ikke minst det å oppdage motivene alle plasser og ikke bare der de forventes å være. Det å la tanker og fantasier spille omkring et bilde kan fort gi en opplevelser en ikke til vanlig reflekterer over.
Utstyr
  • Nikon D100
  • Nikon ED, AF-S nikkor 24-85
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger434
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_116551} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Mike T.

Meget godt sett og utført, Nils.
Veldig bra at ingenting passer/stemmer her. Liker dette! Kreativiteten er i orden hos deg. Morsomt, og likevel tankevekkende.
Hilsen Mike
Arild S.

Jepp, her kan man sitte og trøkke til man får bølger i håret...
Stine J.

En do på en strand? Kan jo være nyttig det. :-) Liker at toalettet er skarpt og foten uskarp/i bevegelse. Det ser ut til å være et rart fargestikk i støvelen som jeg syns ble litt forstyrrende, men artig motiv. :-)
mvh Stine
Birna R.

Støvlene er en sko og den er min og fargen stemmer såvidt jeg kan se helt (sitter på en hotell PC og den har vel ikke verdens beste skjerm, men likevel).

Morsom vri på temaet dette, Nils. Mine bilder fra seansen ble forøvrig *helt* annerledes.
Nils B.

Joda Bjørn det var ikke annet å vente en at du kommer med en annen vri. (gleder meg). Men en plass må vi jo alle starte dette spennende området. Bildet slik det fremsår her fungerte for meg. Etter at bildet var behandlet startet enda en tankerekke, så om dassen står der i morgen blir det nok enda en tur til stedet. Forøvrig har det vært to lærerike dager som jeg har hatt, og helt sikkert kommer til å ha glede av i overskuelig fremtid. Takk for hyggelig tur Bjørn.
Rune H.

Assosiasoner får man i alle fall fra et slikt bilde :)

Selv så var det første som slo meg at det var en som var klar til å sparke klossettet ut i vannet - det er jo tross alt et vannklossett.. - men det er vel kanskje like meningsløst som at det står en dass i vannkanten... Bra det ikke sitter noen der - i så fall hadde det vel blitt rævvafotball..

Ja, ja - en kan spøke om mangt - og få assosiasjoner til mangt - et motiv som i alle fall får meg til å trekke på smilebåndet.

Og som det virker som i kommentarer ovenfor, så kan det tyde på at det kan komme flere motiver fra denne stranda. Ser fram til andre vrier.

Rune :)
Kai-Wilhelm N.

He, he... En ekte drivdass....
I dette bildet mangler jeg bare en ting...
Men det er jo ikke sikkert Bjørn måtte...

Fikk jo ikke med meg denne delen av seansen, men resten var riktig trivelig og vått...
Takk!

-kai
Tarjei Ekenes K.

hehe, artig idè

fin som illustrasjon til noe, vil jeg tro

:-D ! son tarjeiav !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu