Novemberrefleksjoner langs Griniveien
Trafikk, brøytekant og 20 cm nysnø speiler seg i sorte fasadeplater.
Platene er ikke helt plane og virker litt som vidvinkelspeil.
Lys fra orangeaktige gatelys gir det hele et varmere skjær enn det fotgrafen følte der han lå mageflat i snøen på kanten av jordet ovenfor veien.
Bildet er tatt vinkelrett på bilde nr. 147431 .
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-11-27 14:32:06
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Canon EF-S 18-55 mm
  • Brennvidde100mm
  • Blenderf/8
  • Lukker2,5s
  • Filmtype(ISO100)
  • Nei
  • AnnetUtsnitt i nær 1:1 pixel, frikoblet forhold mellom høyde og bredde ved resizing.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger643
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_116400} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Dagrun S.

Bildet var eigentleg spennande.........men er trur motivet er ei aning skeivt?

:-)
D@grun
Odd Tore S.

Dagrun:
Nei, hvis byggmesteren brukte vater, er det max. 0,05 grader skjevt.
Men Griniveien er skjev.
Odd Tore
Avsluttet .

Kjempebra sett, var det første som slo meg.

Veldig artig bilde!
Bjørn H.

Hmmm... heisan .. Odd Tore ...

Dette var uventet og utfordrende ... Absolutt på en positiv måte -

Griniveien .. javel .. ser ikke helt motivet enda, men det jeg ser er masse flotte farger, fine former og masse kreativitet og utfoldelse ...

Er det en montasje dette ??

Bjørn ;¤
Avsluttet .

Du begynner nå å bevege deg ørlite utenfor dokumentasjonsvirksomheten din ser det ut til...hehe:-) Dette var veldig min smak. Må innrømme atjeg faktisk ikke er istand til å se hva det egentlig er refleksjon i/av, og hva du har gjort. men resultatet ble skikkelig bra. Mulig du kunne ha kappet høyresiden/kappet vekk de to ''rutene'' til høyre, men da mister du den nederste høyre delen...litt usikker. Nei, alt i alt...veldig ok!
Einar Y.

Flott og snålt som bare det!
Synd det ble litt vel hard pixelering etter min smak...
E.
Vegard L.

Hei. Bjørn har svart slik jeg oså føler. Litt utfyllende kommentar hadde kanskje vært på sin plass. Bildet setter tankene i sving, fine farger og former...
Mvh Vegard
Odd Tore S.

Hei, og takk for superraske kommentarer!
Veldig hyggelig at dere likte det, for meg er dette et bilde av typen rare innfall som vanligvis havner i skraldespanden, så her var jeg spent!!!
Nei, her er det ikke montasje og heller ikke mye triksing ellers.
Det er tatt vinkelrett på bilde nr. 147431 , og var vel en utfordring fordi fotografen måtte ligge på magen i snøen for å få speilingene fra billyktene på rett del av veggen.
Bittelitt korreksjon i Perspective og ukoblet resizing er vel det viktigste. Jeg har forsøkt mange kutt her, men det ødelegger etter min mening speilingene av billysene.
Odd Tore
Venche J.

Du verden. Dette ble artig. :)

Kreativ i dag?

Wenche.
Avsluttet .

Dette ble da virkelig flott! Kreativt og veldig dekorativt. Jeg synes kanskje du kunne kutte det ytterste ruten til høyre, der skjer det liksom ingenting likevel.
Avsluttet .

Heisann

Regner med at utkobling av ''constrain propperties'' på resizing er det samme. For da vet jeg hva du mener. Mulig jeg forstår deg feil her !!!

Kul effekt ble det okkesom her synes jeg. Snadder mønster og massebevegelse. Lek med lys er morro !!!

svenn
Ann F.

Stilig, hvor i himelens navn langs Griniveien?
Blir direkte flau, jeg som kjører den daglig og ikke har sett dette.
Mvh Ann
Odd Tore S.

Hei igjen!
Wenche:
Jeg lager til stadighet rare bilder som jeg vanligvis ikke tør legge ut. Da jeg var ung, truet mine hjemlige filmsponsorer med å trekke seg etter at jeg hadde tatt bilde av marihøner som forplantet seg ved hjelp av SLR og morfars forstørrelsesglass. Det sitter nok i fortsatt.
Anne Gro:
Ja, det er ett av de mange kuttealternativene jeg vurderte, og gjerne det som funket best.
Svenn:
Ja, det var ''constrain'' jeg kuttet ut. Litt kort i formen her.
Ann:
Har du sett Kinnarps, har du sett dette. Men du må på jordet, og helst ikke i kontortiden om du ønsker å unngå uønsket oppmerksomhet.
Odd Tore
Inger Anne Maritsdotter V.

Dette var utrolig spennende og abstrakt.
Ser nesten ut som spøkelser helt til venstre her.
Kreativ ide dette her.
Mvh Inger Anne
Inger Lene H.

Blir jo bare en gjentagelse dette... Veldig spennende! ;)

-il
Kay R.

Ja krativ e du absolutt... Har sett på bildet mange ganger uten å komme på noe videre konstruktivt å si... hmmm... Ikke min type bilde, men alikevel fanger det min oppmerksomhet og nyskjerrighet så det må vel bety at du har gjordt en god jobb. Tror æ velger å kalle det spennende og orginalt...
Ha en fortreffelig helg...!!!

MVH Kay:-)
Bjarne B.

Spennende, originalt, abstrakt, rett og slett nydelig. Du har augene og kreativiteten med deg når du er ute og fotograferer.

Mvh Bjarne.
Odd Tore S.

Hat lagt inn ett av kuttelaternativene som jeg vurderte, og det som Anne Gro foreslo. Fortsatt er det mange kuttmuligheter, men dette gir hele utviklingen av ''cosinus med økende middelverdi'', som var det som fanget oppmerksomheten min her.
Ikke alles sak, enig i det.
Oppdaget i går at en ettermiddag i weekenden kan gi nye muligheter, men nå snør det meste ned her, og kameraet er skiftet ut med snøskuffer av forskjellige slag.
Odd Tore
Roger K.

Hei hei Odd Tore,
Jeg må si at dette var så absolutt nye ting fra den kanten. Spranget er stort og i det kreative hjørnet nå. Ser bare med meg selv at en med tiden finner motiver i det meste enkelte tider. Problemet blir egentlig å presentere det på en slik måte at det blir leselig for almenheten. Med teksten til beundrer jeg deg for oppmerksomheten for dette bilde og fremstilles slik at det gir meg et lite innblikk i hva du såg. Ikke min type motiver, men absolutt severdig sammen med en forklarende tekst hva man ser.

He en fin helg

Mvh RK
Nina S.

Veldig flott dette, nesten malerisk. veldig uvanlig og iøyenfallende. V2 likte jeg best.
Mvh Nina
Sidsel A.

En liten kommentar, litt seint ute. var inneom bildet en dag tidligere, men fikk ikke tid til å skrive noen kommentarer. Slutter meg til et meste som er sagt ovenfor. Kreativt og godt uført. For meg er det ikke så nøye hva dette er. Du kan sitte lenge å se på det og gjøre seg sine egne tanker. Morsomt og dekorativt er det også.
mvh Sidsel
Ronnie S.

Absolutt severdig. Kreativt og dekorativt. Får en følelse av teppevev her. Få det opp på veggen i stort format :-)
Egil H.

Nydelig. Rett og slett praktfullt. Godt observert og perfekt gjennomført. Jeg liker best den første versjonen, men det er ikke bastant - de er begge fine. Motivet er som et godt abstrakt maleri, og jeg tror ikke arkitekten som tegnet bygget kunne ha forestilt seg en slik tolkning av bygget i sine villeste fantasier! Bildet er kanskje ikke dokumenterende og fortellende, men en nytelse for øyet er det i aller høyeste grad. :o)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu