Wind vs. Wave
Bildet inngår i albumet Sport / Action -
Utstyr
  • D100
  • 80-200 AF-D f2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger657
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_101519} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Liv L.

Nydelig! Dette var flott fanga. Sola gjennom vannet, seilene med seilerne i bølgedalen... Virkelig BRA!!! For ikke å snakke om lyset.

Herlig!!!


LL
Gunnar B.

Hei og velkommen!
Vil bare si meg ening med Liv.
Skal jeg ''kritisere'' noe, måtte det bli at bildet kanskje kunne beskjæres litt til venstre og nede i bildet. Men det er jo kun en bagatell.
Bra!
Hilsen
Gunnar Bye
http://home.c2i.net/gunnar-bye/
Sida mi er oppe igjen om litt..
Vibeke P.

Fantastisk dette, og for et lys! Spennende komp og mye action. Likte dette!

Vibeke : )
Carsten M.

Takker for kommentarer alle sammen! Når det gjelder beskjæring av motivet var ikke dette noen aktuell case for min del Gunnar. Seilene og bølgeskummet i forgrunnen ville ikke kommet like godt frem da. De uskarpe refleksjonene i vannet i forgrunnen syns jeg bidrar til en større dybdefølelse bakover mot bølgetoppene i bakgrunnen.
Ståle Arild G.

Hei.
Et glitrende bilde som dessverre har to svakheter. Mannen på brettet er dessverre veldig midtstilt. Og all vekten i bildet er på venstre side. Bildet mister balansen.
Carsten M.

Er uenig i at bildet mister balanse med plasering av surfer og seil. Alternativet ville vært å kutte bort en masse på høyre siden og da ville kompet blitt helt ''høl'' i hue. Surferen trenger litt plass foran seg slik at man kan se hva som kommer til å skje. Har flere bilder i serie fra dette, men valgte å bruke dette iom. at det fallt bedre for meg med tanke på komposisjon. Det at bølgen ikke har slått over i høyrekanten bidrar også til en liten ekstra tanke.
Meningen er vel at man skal lese et bilde fra venstre til høyre, og da mener jeg at plasseringen av objektene i motivet skaper en naturlig rekkefølge. ''Jomfruland'' i bakgrunnen sammen med den ubrutte bølgen er med i kompet, men det beste hadde nok vært med et ''seil'' til i høyrekanten?!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu