Fra Akerselva 2.september 2006
Et bilde beregnet på de som hater mine rammer - plukket fram fra arkivet.

http://pbase.com/kneppen
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger121
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_551721} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .

Hei Roar!
Fulltreffer.
Føler at jeg "vasser" i elva.

Mvh
C.O.
Solvår B.

Det ser ut som is???
Rotete og spennende. Flott lys. Mange detaljer å studere.
: ) Solvår
Kirsten H.

Fin balanse i fargene, behagelige høstfarger. Det lysegrønne strået er fint blikkfang og det er fint plassert i bildeflaten.
mvh Kirsten
Lars-Anders M.

Hva er egentlig et motiv her? Klart vann er vad jeg ser, eller ikke ser. Litt for intetsigende bilde.
Mvh
LAM


Avsluttet .

Kontrastfyllt bilde. Krystalklart vann over bunn fyllt med kvister, etterlatenskaper og slam.
Roar K.

Hmm, intetsigende???
Da burde det vel kanskje vært helt hvit eller helt svart. Men det er selvfølgelig en grunn til at bildet har ligget i over 5 år uten å ha blitt offentliggjort. Poenget med opplastingen står under bildet. Men nå blir det jo desto mer spennende å se hvor de resterende kommentarene havner hen - hvis det skulle komme fler. Noe er det vel ved bildet siden folk i det hele tatt gidder å bruke tid på det.

Roar
Avsluttet .

Hei

Flott bilde fra Akerselva, savner en ørrett eller to :) Nå vet jeg ikke hvordan det ligger ann med stammen i elva..uansett spennende bilde. Syns den grønne plastslangen ødelegger litt jeg da.

mvh Øyvind
Rune M.

Det kan da vel ikke være noen som hater rammene dine? Ang bilde sier jeg meg litt enig med LAM. Synes refleksjonene i vannet øverst til venstre var fin, men ellers litt forstyrende.

Rune
Carsten W.

Mener du meg? Det var ikke hensikten min a sare deg. Jeg ber om unskylgning.
Og jeg hater ikke rammene dine. Eneste jeg sir er at rammer kan löfte et bild eller ödelage det. Sa vi ma tenke 2 ganger til og noye og velge med omhu nar det gjelder rammer.
Lars-Anders M.

Ja Roar, Dette bilde er vel ikke det jeg har likt best av dine mange fine bilder. Du har som oftest meget kontrastrike og fargemettede bilder med din egen rammestil. Noen ganger bra andre ganger mindre bra. Men det er selvfølgelig hvordan jeg ser det. Alle andre har sin mening får vi tro.
Det jeg ser er det klare vannet
Mvh
LAM
Roar K.

Øyvind S:
De som steller med livet i ælva sier at det ikke ble så ille som fryktet etter at Oslo komune sendte tonnevis med klor ut i elva. De har allerede startet med å sette ut fisk etter hva jeg har forstått. Hva plastslangen angår så er det vel slikt som historisk sett hører hjemme der. Jeg er vkst opp et par steinkast fra ælvas østside og bor nå ditto fr dens vestside så det var ikke uvanlig med sykler, vaskemaskiner, bilvrak etc. som ble stedt til hvile der. Fremdeles må det plukkes opp sykler etc. derfra. Men det er vel helst nyere ting som er stjålet og havner der etter endt bruk.
Carsten Wagner:
Du er slett ikke aleine så du har intet å be om undskyldning for. Jeg har alltid gått mine egne veier og gjør det fortsatt. Men når det gjelder kommentarer/kritikker på andres bilder så holder jeg meg stort sett til den boka som så mange henviser til, men som svært få amatørfotografer har åpnet. Siden jeg for noe sånt som for 40 år siden pusla litt med malerier har jeg tatt kunnskaper fra det med meg inn i fotografiet - kanskje også rammene for som en nå avdød visesanger som kalte seg Carl Hjlmby sang i en vise:"Et maleri og et fotografi skal ha hver sin ramme". Jeg har nok litt sansen for de gamle gedigne gullrammer man finner rundt de gamle mesteres malerier på gallerier rundt om i verden der rammer med utskjæringer jo er kunstverk i seg selv. Jeg er tross alt født i løvens tegn.

Roar
Alf B.

Rammeløst bilde med masser av detaljer liker speilingen her og alle greinene som ligger på bunnen og skaper liv i bilde, men plastslangen kunne du godt ha klonet bort.

Alf
Venche J.

That´s life - dessverre. Har sett mange slike på mine fotovandringe.
Fin dokumentar.
Venche.
Ingrid Milly L.

Dette er slikt som vi alle har sett, tror jeg, men ikke har vi trodd at det kan bli bilde av det. Jeg er litt slik at det må også være vakkert eller ha en viss estetisk verdi, ellers blir det ikke bilde av det. Dette bildet er derfor hverdagslig og alle kjenner seg igjen i det.....
mvh. Ingrid Milly
Roar K.

Takker så mye for alle kommentarer. Ble litt variert denne gang og slik skal det jo være.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu