Kori Bustard
Et av flere bilder jeg har av fugler som man definitivt aldri vil få se i Norge. Det tekniske holder overhode ikke. Men siden det her på siden finnes en del fugleinteresserte så forsøker jeg å legge ut dette som det første. Vil man ikke ha bilder av dårlig kvalitet så har jeg selvfølgelig nok annet å ta av. Denne Kori Bustard leste jeg i et hefte jeg fant i en camp i Etosha nationalpark skal være verdens største flygende fugl. Nå har jeg bare sett denne spaserende på bakken og aldri i lufta så selv om jeg mener å ha sett større fugl andre steder så er det kanskje riktig det som sto skrevet.

http://pbase.com/kneppen
Holder kanskje som dokumentasjon?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTatt for frihånd
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_496951} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Solvår B.

Spennende med nye fuglearter. Og siden jeg ikke har de supreste fuglebildene, godtar jeg selvfølgelig at det tekniske ikke alltid er 100%. Opplevelsen og beskrivelsen teller mye.
Det er vankelig å se hvor stor fuglen er. Kan du anslå det sånn ca?
: ) Solvår
Avsluttet .

Deilig med litt sommervarme og en fin fugl! God helg!

mvh tove
Fredrik S.

Heisann!

Det tekniske nevner du sjølv, men som fugleinteressert er eg glad du la det ut likavel =)

Ein flott fugl dette, der den ville bestanden desverre er i nedgang, og mange plassar står i fare for å bli utrydda lokalt.

Vi får håpe den i alle fall klarer seg fint i dei afrikanske nasjonalparkane (ser denne er avbilda i Etosha i Namibia).Det norske navnet er forresten Koritrappe, og den skal som du sjølv nevner være ein av dei tyngste flygedyktige fuglane i verda. Hannen kan visstnok bli opptil 20 kg!

Takk for titten! Du må ha opplevde masse på turane dine i Afrika og Asia! Berre å fortsette å legge ut fotominner :)

Mvh Fredrik S

Trond W.

Se her har du fått en tøffing på brikka. Flott plassert i kompet, men som du sier det tekniske er ikke helt på plass. Puttsann :)


Trond
elin a.

Utrolig stilig fugl. Nei denne får vi nok aldri se her i Norge...
Nei alt må ikke vær tipp topp teknisk for å legge ut her, håper jeg. Det må være rom for mer en bare teknisk "perfekte" bilder, for da blir det kjedelig.
Gleder meg til å se bilder fra Goa:)
elin
Birgitta S.

vadå tekniskt perfekt.. du har en helt egen mycket fascinerande stil, det är aldrig tråkigt att titta på dina bilder.
Och denna vackra fågel var inget undantag. Ger mersmak. Fint komponerad.

MVH
Birgitta
Frode L.

Hei.

Dette er en jeg aldrig har sett eller hørt om.
20 kg, utrolig at den kan fly, om det ikke er på topp teknisk gjør ikke så mye, bra du la det ut, fin komp av en snodig fugl.

God helg!

Frode.
Ann Kristin S.

Ser ut som en blanding av mange fuglearter denne langbeinte saken... kanskje ikke direkte pen, men sjarmerende. Legg deg på lur så vi får se om den kan fly og kanskje du får til et teknisk bedre bilde også...
God helg.
Mvh Ann Kristin
Marianne H.

Tipper den har et bra vingespenn, og med en vekt på 20 kg er den uansett ingen småfugl:)
Om bildene ikke alltid er 100% teknisk, er det flott å se artige, rare, spennende saker her inne. Lærerikt og inspirerende! Aner ikke hvor jeg får det fra, men jeg tenker strikkeoppskrift når jeg ser på fuglen! Masse mønster iallefall:)
Pip-pip, og god helg!

mvh
~Marainne~
Bent S.

Snodig fugl. Bilde med god komp.

vh
Bent
Roar K.

Takker så mye for kommentarer.

Roar
Duy P.

Ingen småtteri art du festet på brikka Roar.
Verdens største fugl på vinger. Teknisk, med dagen hightech så hadde dette vært strålende, pytt pytt. Opplevelsen og deling med oss er morsomt også.

mvh duy
Bjørn-Atle A.

Ser ut som en slektning av den europeiske stortrappen som også er en av verdens tyngste fugler som kan fly, og oppnår vekter opp mot 16 kg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu