Vila på fälten...
Från västra Närke, 1993.
Utstyr
  • Nikon FE
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeKodak T-Max 100
  • Nei
  • AnnetSkannad i
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger242
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_4386} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Anders K.

Formatet fungerer fint til dette landskapet
Høyballene bygger bildet fint opp
Birna R.

Mats: skulle ønske du hadde tatt'n helt ut - enda mer panorama format, vekk med himmelen og skjær nådesløst i den tomme forgrunnen. For eksempel.
Mats N.

Riktigt...
Kopian jag skannade av är bara ca 10x15, så bilden blev lite grov redan som visad. Men själva tanken slog mej när jag satt och grunnade på exakt hur jag skulle göra.Jag tycker i och för sej att detta visade utsnitt fungerar också, men hade varit bättre om jag fått till högre standard på återgivningen (skarpare)
MVH/Mats N.
Torbjørn V.

Jeg synes at dette utsnittet fungerer fint forsåvidt, men det kunne jo vært spennende å ha sett hvordan det tar seg ut i fullt panorama format?!?
:-)
Mats N.

På min skärm är bilden 11x24 cm. Är inte det panorama? Du vill nog mena brett som Cinemascope, de riktigt breda biofilmerna?
Oansett det, jag håller med, som jag redan skrivit, men förutom nämnda orsak i min kommentar till BR, så blir bilden rätt liten om man tar ut panorama tanken ett steg till, och mister därmed lite av det storslagna som en rejäl panoramabild förmedlar.Takk för din kommentar, likväl!:-)
MVH/Mats N.
Torbjørn V.

Mats: Jo, selvfølgelig er det panorama. Jeg syns bildet er veldig bra slik det er, men jeg tenkte bare at det hadde vært interessant å se det i en annen variant også?!?

:-)
Carsten A.

Meget bra. Men jeg ville nok gjerne ha bort himmelen og noe/mye av den tomme forgrunnen. Om det da blir mer eller mindre i samsvar med et eller annet akseptert ''panorama-format'' er helt likegyldig for meg, jeg synes bare at et bra bilde blir enda bedre på den måten. Dessuten kunne jeg tenke meg *litt* bedre separasjon mellom treet og bakgrunnen. Slikt er likevel vanskelig å bedømme i et såvidt lite format som det vi har her.
MVH CA
per s.

Jeg synes bildet er bra, flott rundballelandskap. Flott definering av trærne, perfekt tåke mellom trærne. ...Hvis jeg skulle si noe kritisk, og det skal man vell må jeg tro at bildet hadde hevet seg noen hakk hvis du hadde kommet litt høyere. Slik at det flott treet på jordet ikke kom inn blandt trærne i bakgrunnen....Men det er pirk. Bra bilde...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu